Я ніколи не звертала увагу на субпродукти, вважаючи що їх складно готувати, але виявилося, зовсім навпаки, як-то раз спробувала в гостях і мені сподобалося це блюдо.
У магазині ми вибираємо в основному заморожений субпродукт, який має блідо -рожевий колір, який говорить про те, що це сумлінний виробник. Розморожуємо його природним способом, не прискорюйте процес, так як при цьому втрачається багато вологи, а разом з рідиною вітаміни і корисні речовини.
Він дуже корисний для організму, так як в ньому міститься у великій кількості білок, залізо, калій, магній і вітаміни групи В. А правильно приготовлений продукт стане доповненням до основного блюда.
Сьогодні я готую до вечері яловиче легке. І хочу поділитися рецептом, який вас не залишити байдужим. Секрет у тому, що його треба вимочувати. Ну, а про решту, я напишу в рецепті.