Оселедець під шубою – класичні рецепти

Сьогодні у мене черговий салат, без якого жодне застілля або святковий стіл не обходиться. Готували мімозу, олів’є, ананас з куркою, з шинкою. Тепер же будемо знайомитися з рецептами приготування оселедця під шубою. Ось здавалося, що в ньому такого загадкового, але його люблять усі.

Салат на столі виглядає яскраво. І готується легко, швидко. А виходить дуже смачним. Три основних компонента (оселедець, картопля, майонез). Рибка повинна бути жирною, слабосоленої і пружною.

Використовувати можна будь-яку: червону рибку, консерви і т. д. А далі кожна господиня може експериментувати і додавати сир, желатин, яблука і т. д. І як говориться на смак і колір товариша немає. Також в статті я вас познайомлю з різними варіантами приготування цієї закуски. І будемо розглядати послідовність шарів. Хоча строгих правил на цей рахунок не існує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *