Сьогодні ми продовжимо готувати салати. У статті поділюся з Вами кулінарними новинками і смачними знахідками. Головним і незмінним продуктом будуть улюблені багатьма крабові палички!

Основна рекомендація при виборі імітації крабового м’яса — намагайтеся вибирати продукт, що містить сурімі. Саме такі є найсмачнішими, «рибними» і натуральними.

Це відносно недороге блюдо люблять багато.

«Червоне море» — салат з крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем (самий смачний і простий рецепт)

У цьому рецепті нічого не треба варити. Нарізав, натер, виклав в чашу. І ви вже будете врятовані в самих несподіваних ситуаціях. Коли раптом лунає дзвінок у двері і гість на порозі.

Інгредієнти:

  • крабовий продукт
  • помідори
  • солодкий перець (червоний)
  • сир твердий
  • зубчик часнику
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Червоно-білі брусочки (попередньо злегка розморожуємо) і розрізаємо на тонкі стрічки. Для цього ріжемо кілька разів навпіл і потім на тонкі смужки. Овочі миємо і подрібнюємо їх пластинами.

Натираємо на крупній тертці сир.

Часник пропускаємо через прес. І всі компоненти висипаємо в зручну чашу. Додаємо в суміш майонез, сіль за смаком. Потім гарненько наші продукти перемішуємо. Даємо нашому йому трохи постояти (хвилин 20). Все готово. Можна викласти на блюдо і прикрасити за бажанням. Приємного апетиту.

Загрузка...

Салат з крабовими паличками, кукурудзою і огірком — класичний рецепт

Класичний салат з кукурудзи завжди виходить дуже смачним і ситним! Готується легко і просто з найбільш доступних продуктів, які знайдуться у кожної господині на кухні.

Інгредієнти:

  • 300-400 р. крабовий продукт
  • 4 яйця
  • 1 шт. свіжий огірок
  • 1 б. кукурудза
  • 180 р. рис
  • майонез
  • зелень

для маринаду:

  • 2 ст. л. цукор
  • 3 ст. л. оцет
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Першим ділом відварюємо рис. Чистий продукт пересипаємо в каструлю і заливаємо водою. Вона повинна бути на 1 см вище рівня рису. Солимо за смаком. Варимо 10-15 хвилин після закипання під закритою кришкою.

Після цього вимикаємо і даємо йому настоятися 5 хвилин. Пересипаємо його в тарілку і на час залишаємо.

Потім очистимо і замаринуем ріпчасту цибулю. Для цього його дрібно нашинкуем. Якщо хтось не любить маринований, можна вживати його з натуральним смаком. Перекладаємо в невелику чашку. Додаємо до нього цукор, оцет і теплу воду. Лук повинен бути повністю в рідині. Залишаємо його в такому стані на 20-30 хвилин, не забуваємо його періодично помішувати.

Варимо яйця круто 10-12 хвилин після закипання. Далі їх очищаємо від шкаралупи і нарізаємо невеликими шматочками. Огірки також подрібнюємо. З червоно-білих брусочків знімаємо плівку. Нарізаємо маленькими кубиками.

Всі складові з’єднуємо в одній тарілці. Видаляємо з лука рідину і висипаємо його в загальну масу.

Заправляємо майонезом і солимо. Залишається лише гарненько перемішати. Готово!

«Тритон» з крабовими паличками кальмарами і шинкою

Проста і дуже смачна закуска сподобається як любителям морепродуктів так і м’ясоїдам. Дуже рекомендую включити цей рецепт в своє меню!

Інгредієнти:

  • Кальмари 300 гр
  • Крабовий продукт 300 гр
  • Шинка 300 гр
  • Майонез за смаком
  • Сіль,перець за смаком

Приготування:

У киплячу підсолену воду опускаємо кальмари на одну хвилину. Після цього зіллємо воду і остудимо. Підготовка морепродукта завершена.

Далі всі складові закуски дрібно нарізаємо.

Відправляємо в глибоку тарілку.

Поперчити, посолити і заправити майонезом! Залишилося гарненько перемішати. Проста в приготуванні і надзвичайно смачна закуска готова!

Салат з крабовими паличками і квасолею

Дуже ситне блюдо виходить. Так як квасоля – дуже хороше джерело білка. Це частування підійде як для святкового столу, так і для легкого перекусу.

Інгредієнти:

  • 1 б. квасолі
  • 3-4 шт. яйця
  • крабовий продукт
  • 1 гол. лука
  • сіль, перець, майонез

Спосіб приготування:

Яйця відварюємо, чистимо і подрібнюємо. Також чинимо з червоно-білими смужками і цибулею. Відкриваємо бобові, зливаємо рідину (можна промити кип’яченою водою за бажанням).

Беремо глибоку миску і всі інгредієнти висипаємо в неї. Солимо, перчимо і додаємо майонез. Все перемішуємо. Закуска готова. За бажанням можна скористатися кулінарним кільцем і прикрасити зеленню. Приємного апетиту.

Загрузка...

Крабовий салат з солоними огірками і кукурудзою

Дуже легке і ніжне частування ви можете приготувати за цим рецептом. Замість майонезу можна використовувати сметану. Він сподобається не тільки дорослим, але й дітям.

Інгредієнти:

  • 1 п. крабовий продукт
  • 1 яйце
  • 1 солоний огірок
  • 1,5 с. л. майонезу
  • 1 б. кукурудзи

Для прикраси:

  • оливки, кукурудза, зелень кропу

Спосіб приготування:

Варимо до готовності яйця (10 хвилин після закипання). Остуджуємо їх під проточною водою. Чистимо і дрібно нарізаємо. Також подрібнюємо червоно-білі брусочки і огірок.
Всі компоненти висипаємо в чашу. Заправляємо майонезом і все перемішуємо. А тепер беремо плоску тарілку і викладаємо нашу масу на неї у вигляді підкови.

Дивіться також:  Салати з крабовими паличками: самі смачні та прості рецепти

Прикрашаємо кукурудзою, оливками і подрібненою зеленню кропу. Як відомо підкова приносить щастя. Я вам теж бажаю щастя. Приємного апетиту.

Салат з маслинами і крабовими паличками

Така закуска робиться легко і просто, виходить смачною і ситною. До того ж, це блюдо низько калорійне і не зашкодить тим, хто стежить за своєю фігурою.

Інгредієнти:

  • крабовий продукт
  • огірки
  • 1-2 перцю солодкого
  • 1 головка цибулі
  • 3-4 шт. яйця
  • 100 р. маслини
  • 80-120 р. сир моцарелла
  • зелень — 1 пучок
  • 1 зубчик часнику
  • майонез

Спосіб приготування:

Заздалегідь відваримо круто яйця, охладим. Очищаємо і нарізаємо маленькими шматочками. Огірки півкільцями.

Помідори і перець тонкою не крупною соломкою. Червоно-білі брусочки подрібнюємо кубиками. Сир — невеликими шматочками.

Зелень дрібно шаткуємо. Часник пропускаємо через прес. Маслини ріжемо кільцями.

Перекладаємо всі підготовлені продукти перекладаємо у глибоку чашу. Перемішуємо. Підсолюємо і перчимо за смаком. Заправляємо майонезом.

Прикрасити можна шматочками томату. Даємо трохи постояти і подаємо до столу в додавання до основної страви.

Крабовий салат з пекінської капустою

Наступне блюдо виходить дуже легким. Часу на готування, як і продуктів потрібно мінімум.

Інгредієнти:

  • капуста пекінська — 150 гр.
  • крабовий продукт — 5 шт.
  • огірок невеликий — 1 шт.
  • майонез — 1 ст. л.
  • сіль — за смаком

Приготування:

Овочі промиваємо.

Перед тим, як почати готувати, рекомендується потримати пекінську капусту 10 хвилин у солоній воді — ця нехитра процедура допоможе видалити все зайве.

Головку розбираємо на листя, обрізаємо жорстку частину. Потім подрібнюємо. Огірок — соломкою.

Червоно-білі брусочки кубиками. Все змішати, посолити і заправити майонезом. Можна приступати до трапези. Приємного апетиту.

Салат з крабовими паличками, помідорами, сиром, кукурудзою

Ще один чудовий варіант, який порадує своїм смаком і виглядом не тільки рідних і близьких, але і друзів.

Інгредієнти:

  • 2 шт. помідор
  • зуб. часнику
  • сіль — за смаком
  • 250-300 р. крабовий продукт
  • 1 б. кукурудзи
  • 100 г сир твердий
  • майонез
  • сухарики
  • 3 шт. яйця
  • зелень (петрушка)

Спосіб приготування:

Якщо немає покупних сухарів, нічого страшного. Зробимо самі. Ріжемо білий хліб (шматочками, кубиками). Підсушуємо в розігрітій духовці 5-10 хвилин, щоб вийшли сухарики. Нарізаємо шматочками томати. Також чинимо з заздалегідь відвареними і очищеними яйцями. Натремо на середній тертці сир.

У майонез додати пропущений через прес часник. Вийде пікантна заправка.

Попередньо розморозимо палички, очистимо від плівки і дрібно наріжемо на кубики. З кукурудзи видаляємо рідина. Далі приступаємо до складання смачного частування.

Беремо тарілку і викладаємо в неї шарами продукти. Кожен шар будемо промащувати соусом і злегка ущільнювати, щоб не розвалився.
1 шар: палички (приминаем їх ложечкою);

2 шар: помідори;

3 шар: яйця;
4 шар: кукурудза;

5 шар: тертий сир;

Незабутній кожен шар промащувати майонезом.

Прибираємо наше блюдо на 1 годину в холодильник. Перед подачею прикрашаємо сухариками і зеленню.

Приємного вам апетиту!

«Конвалія» — салат з крабовими паличками, яблуком і сиром

В рецепті використані яблука, вершкове масло, сир. У такому поєднання виходить смачне блюдо, яке не зашкодить фігурі. І воно відмінно виглядає на святковому столі.

Інгредієнти:

  • крабовий продукт
  • сир твердих сортів (плавлений сирок)
  • яйця
  • вершкового масла
  • 1 яблуко
  • 1 середня або половинка великої цибулини
  • 1 ч. ложка оцту
  • майонез

Спосіб приготування:

Яйця варимо до готовності (після закипання 10 хвилин). Остуджуємо і подрібнюємо.

Червоно-білі брусочки розморожуємо, знімаємо з них плівку і нарізаємо невеликими шматочками.

Очистимо і нашинкуем кубиками цибулю. Потім його замаринуем. Для цього кладемо в миску, заллємо повністю гарячою водою. Додамо туди оцет, цукор і сіль і перемішаємо. Залишимо маринуватися хвилин на 10-15.

Сир подрібнити на дрібній тертці. Очистимо фрукт від шкірки і серцевини і натремо на крупній сітці. Далі будемо збирати частування шарами:

1 шар – палички, змащуємо майонезом;

2 шар – цибуля;

3 шар – яблуко, змащуємо майонезом;

4 шар – яйця (за бажанням можна трохи присолити).

5 шар – натерте на крупній тертці заморожене масло;

6 шар — натертий сир.

Смачна закуска готова. Прикрашаємо зеленню. І приємного апетиту.

Салат з ківі і крабовими паличками

У цьому рецепті все настільки дієтичне, що можна приготувати і з задоволенням з’їсти на пізню вечерю.

Інгредієнти:

  • 2 шт. ківі
  • 4 шт. яйце куряче
  • 6 шт. крабовий продукт
  • 150 р. кукурудза консервована
  • 1 шт. огірок свіжий
  • сіль — за смаком
  • перець чорний мелений — за смаком
  • майонез — за смаком

Спосіб приготування:

Беремо чашу, в яку будемо складати подрібнені продукти.

Дивіться також:  Мариновані помідори на зиму: ну дуже смачні рецепти

Яйця відварюємо до готовності, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо великими кубиками (можна і дрібно). Також чинимо з паличками і огірком. З банки з кукурудзою виливаємо рідина. Подрібнюємо ківі. Всі висипаємо в чашу. Додаємо соус, солимо, перчимо.

Нашу масу перемішуємо. Перекладаємо в тарілку. Прикрашаємо. Приємного апетиту!

«Апельсин» з крабовими паличками

У цьому рецепті вражає незвичайне поєднання, але виходить дивно смачно. А його неординарна подача здивує всіх любителів цієї страви.

Інгредієнти:

  • крабовий продукт
  • 4 яйця
  • 2 зубчики часнику
  • майонез
  • 1 б. кукурудзи
  • 2 шт. апельсина
  • сіль

Спосіб приготування:

Яйця зваримо до готовності. Остуджуємо під проточною водою. Чистимо і подрібнюємо. Також чинимо з паличками. Часник пропускаємо через прес. Відкриваємо кукурудзу, зливаємо рідину. Приступаємо до апельсинів. Розбираємо його на часточки. І кожну з них ми очищаємо від плівки і кісточок.

Потім також нарізаємо маленькими шматочками. Всі продукти пересипаємо в зручну чашу. Солимо за смаком.

Заправляємо нашу масу майонезом і перемішуємо. Викладаємо в красиву тарілку, можна скористатися порційним кільцем. Або ось таких апельсинових чашечках, зроблених з шкірки апельсинів. Приємного апетиту.

Салат з крабовими паличками і сиром

Дуже простий варіант, нічого не треба варити. Робиться легко, а виходить дуже смачним і соковитим. Яскраві помідори надають страві святковий настрій.

Інгредієнти:

  • 2 уп. крабові палички (краб. м’ясо)
  • 300 р. сир
  • 3 шт. помідори
  • цибуля зелена
  • сіль за смаком
  • 2 -3 ст. л. майонез

Спосіб приготування:

Очищаємо палички від плівки і нарізаємо їх невеликими кубиками.

Також чинимо з сиром, цибулею і томатами. Всі компоненти висипаємо в миску. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо соус.

Всі продукти перемішуємо. Прикрашаємо на ваш смак. Приємного апетиту.

«Ананасовий» салат з крабовими паличками і кукурудзою

Частування в поєднання з заморським фруктом, має незабутній смак.

Інгредієнти:

  • 850 р. консерв. ананас
  • 400 г крабові палички
  • майонез за смаком
  • 150 р. сиру
  • 3 яйця
  • 1 гол. лука

маринад для лука:

  • ½ Ч. л. сіль
  • 2 ч. л. цукру
  • 2 ст. л. оцет 9%
  • 100 р. вода

Спосіб приготування:

Перше, що ми робимо, це відварюємо яйця до готовності, охолодити під проточною водою. Натремо їх на крупній тертці.

Лук очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Висипаємо його в чашку.

Приготуємо маринад. Для цього візьмемо склянку з холодною водою. Додамо в нього все по списку в рецепті. Гарненько розмішуєм до повного розчинення сипучих компонентів. Виллємо його в цибулю. Таким чином, ми його замаринуем, з нього вийде гіркоту і при цьому він залишиться хрустким.

Далі займемося паличками. Їх наріжемо кубиками. Перекладаємо їх на красиве блюдо. Потім промаж майонезом (зробимо сіточку). Також подрібнити ананаси.

З лука виллємо всю рідину з допомогою ситечка. Перекладаємо його в блюдо. Наступний шар – яйця. Також промазуємо їх соусом. Далі – ананас. Зробимо тоненьку сіточку з майонезу. Зверху посипаємо тертим на крупній тертці сиром. Даємо трохи настоятися нашому частування. І приємного апетиту.

Рецепт салату з крабовими паличками і корейською морквою

Частування дуже просте. Нотку пікантності додають сир і моркву з приправою по-корейськи. Останній продукт можна приготувати самим або купити готову.

Інгредієнти:

  • 200 г моркви по – корейськи
  • 1 уп. крабових паличок (м’ясо)
  • 100 р. сиру
  • 4 шт. яйця
  • цибуля зелена
  • 1 зуб. часнику
  • майонез

Спосіб приготування:

Палички дрібно нарізаємо.

Відваримо заздалегідь яйця до готовності. Очищаємо їх від шкаралупи і подрібнюємо. Аналогічно поступаємо з зеленню. Тремо сир на крупній тертці.

Часник пропустимо через прес. Всі підготовлені продукти викладаємо в гарний посуд. Додаємо до них морква по – корейськи (можна купити готовий або зробити самим). Заправляємо майонезом.

Перемішуємо. Даємо частування 30 хвилин постояти. Приємного апетиту.

Смачний салат з креветками, крабовими паличками і кукурудзою

Частування робиться легко, просто. Виходить дуже смачно з пікантною ноткою. Сподіваюся, страва займе гідне місце на вашому столі.

Інгредієнти:

  • 1 уп. крабових паличок (м’ясо)
  • 3-4 шт. яйця
  • зелень (петрушка)
  • Креветки 150 р.
  • 1 б. кукурудзи
  • майонез

Спосіб приготування:

Якщо у вас креветки свіжоморожені, відварюємо в підсоленій воді хвилини 3. Дрібні можна не різати. Великі подрібнюємо (трохи залишаємо для декору).

Червоно-білі брусочки дрібно нарізаємо. Яйця варимо 10-15 хвилин (після закипання). Кукурудзу звільняємо від рідини. Огірок рубаємо за розміром кукурудзи. Всі продукти висипаємо в зручну тару.

Заправляємо майонезом і перемішуємо.

Солимо за смаком. Перекладаємо в красиву тарілку. Прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту.

Простий залат з крабовими паличками і морською капустою

Закуска виходить дуже приємною і незвичайною. Головне, щоб морська капуста була смачною.

Дивіться також:  Великодні паски — прості і смачні рецепти

Інгредієнти:

  • 2 шт. картопля
  • 150-200 р. капуста морська
  • 200 г крабові палички
  • 5 шт. яєць курячих
  • огірок свіжий
  • 1 б. кукурудза (консерви)
  • майонез за смаком

Спосіб приготування:

Відварюємо картоплю в мундирі, охолодити і нарізаємо маленькими шматочками.

Відварюємо і охолоджуємо яйця. Очищаємо їх і подрібнюємо кубиками. Також чинимо з крабами, огірками і морською капустою.

Складаємо підготовлені продукти в зручну чашу. Додаємо майонез і все перемішуємо.

Нам залишається перекласти суміш в красиву тарілку. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту.

Смачний салат «Аристократ» з тунцем і крабовими паличками

В рецепті використовуємо консерви з риби. Вони надають страві приємний смак у поєднанні з сиром.

Інгредієнти:

  • 3-4 картоплі
  • 3-4 яйця
  • 200 р. крабовий продукт
  • 1 б. тунець консервований (у власному соку)
  • 100-200 г. сир (твердий)
  • майонез
  • цибуля зелена
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

Відварюємо заздалегідь картоплю, яйця. Промиваємо зелений лук і дрібно нарізаємо. Картоплю очищаємо і подрібнюємо на кубики.

Палички натираємо на крупній тертці.

Відокремлюємо білки від жовтків. Їх подрібнюємо на середній тертці в різні чашки. З сиром чинимо також.

Відкриємо консерви. Зіллємо рідину і розімніть виделкою рибу. Потім будемо збирати закуску. Укладаємо її шарами в кулінарне кільце. Намагаємося продукти рівномірно розподіляти по поверхні. Ущільнюємо ложечкою, щоб надалі наш шедевр не розвалився. На плоску тарілку встановлюємо форму.

1 шар — картопля, злегка посолити, далі робимо сітку з майонезу;

2 шар — консерви;

3 шар — зелений лук + соус;

4 шар — білки;

5 шар — червоно-білий інгредієнт + майонез;

6 шар — сир, промазуємо добре соусом

7 шар — жовтки;

Прикрашаємо зеленню. Даємо нашому шедевру настоятися в холодильнику 1-2 години. Знімаємо кільце і подаємо на стіл. Приємного апетиту.

«Королівський» салат з курячою печінкою і крабовими паличками

У цьому рецепті готуємо з печінкою. Виходить смачне і оригінальне частування. Добре підійде для сімейних обідів.

Інгредієнти:

  • 350-450 р. печінка куряча
  • цибуля ріпчаста
  • 4 шт. морква
  • 3-5 яєць
  • крабовий продукт
  • 150-200 р. сир (твердий)
  • майонез
  • для маринаду лука:
  • 1-2 гол. лука
  • 2 ст. л. цукор
  • 0,5 ст. л. сіль
  • 1-2 ст. л. 9% столовий оцет
  • гаряча вода

Спосіб приготування:

Печінка відправляємо в киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності (15-20 хвилин). Перетираємо на середній тертці. Відварені і очищені яйця подрібнюємо на крупній.

Червоно-білі брусочки розморожуємо, знімаємо з них плівку і нарізаємо дрібними шматочками.

Одну частину цибулі (1-2 головки) дрібно шаткуємо і замаринуем в окремій мисці. Для цього заливаємо окропом. Через 10 хвилин вологу видаляємо. Додаємо сіль, цукор і оцет, можна налити трохи води. Залишаємо маринуватися 10-15 хвилин. Потім зливаємо рідину і залишаємо в чашці.

Візьмемо ще 3-4 головки ріпчастої овоча, нашинкуем його півкільцями. Відправляємо його на розігріту сковороду з рослинним маслом обсмажуватися до золотистого кольору.

До нього приєднуємо помаранчевий продукт і смажимо до м’якості компонентів.

Підготовлені компоненти будемо збирати. Беремо плоску тарілку, встановлюємо кулінарне кільце. Попередньо змащуємо дно посуду майонезом.

Укладаємо інгредієнти шарами і промазуємо кожен ряд майонезом.

1 шар: печінка;

2 шар: маринований лук;

3 шар: морква;

4 шар: червоно-білий інгредієнт;

5 шар: яйця;

6 шар: сир; змащуємо майонезом;

Прикрашаємо натертої печінкою, жовтками і дрібно порізаною зеленню (цибуля, кріп).

Даємо закуски настоятися в холодному місці не менше 3-4 годин. Після цього знімаємо кільце. Приємного апетиту.

«Нептун»: салат з креветками і кальмарами

Це справжній морський коктейль. Виходить смачним і до того ж дуже корисним.

Інгредієнти:

  • 200 г очищених креветок
  • 250 г. отварных кальмарів
  • 300 гр. крабового м’яса або паличок
  • 150 р. червоної ікри
  • 1 яйце
  • 100 р. майонезу

Спосіб приготування:

Приступаємо до приготування продуктів.

Ставимо варити яйця до готовності (10 хвилин після закипання). Потім очищаємо від шкаралупи і нарізаємо невеликими шматочками.

Відварюємо креветки в підсоленій киплячій воді не більше 5 хвилин. Виймаємо їх з рідини, охолоджуємо і очищаємо від голів і хвоста.

Далі відварюємо кальмарів. Також кидаємо їх в окріп і варяться вони не більше 3 хвилин. Потім охолоджуємо під краном з холодною водою. Після цього вони добре очищаються від плівки. Тільки враховуйте, що вони сильно зменшуються в розмірі майже в 3 рази.

Нарізаємо їх соломкою.

Перекладаємо в зручну глибоку чашку, добре все перемішуємо. Солимо за смаком. Заправляємо майонезом. Прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту.

Сподіваюся вам сподобаються запропоновані закуски. Пробуйте, експериментуйте і дивуйте смаковими різноманітністю своїх близьких і друзів. Пишіть коментарі. Забирайте рецепти до себе в скарбничку. Діліться у соц. мережах. До зустрічі.