Мариновані помідори на зиму: ну дуже смачні рецепти

Привіт всім.

Сьогодні будемо робити заготівлю з помідорів на зиму. А в холоди будемо насолоджуватися ними. Ми вже готували їх власному соку. Настала черга маринованих помідорів. Для того, щоб цей процес злегка полегшити, можемо заздалегідь підготувати стерилізовані скляні банки.

У цій статті розглянемо варіанти консервації з солодким розсолом з додаванням оцту, лимонної кислоти. А також в яких пропорціях покласти сіль, цукор на літрову , 2-х літрову або 3-х літрову ємність, для отримання смачних і солодких солінь. При дотриманні не хитрих правил ми приготуємо смачні заготовочки гарячим способом, які будуть довго зберігатися. Тим більше, що всі рецепти перевірені роками нашими мамами, бабусями.

Давайте витратимо кілька годин для приготування солінь і забезпечимо себе і свою сім’ю різносолами на холодну пору року.

Для консервування беремо плоди приблизно однакового розміру, тверді і без пошкоджень.