Шашлик з курки в духовці

Привіт всім!

Сьогодні будемо розглядати варіанти приготування шашлику з курячого м’яса в духовці (у рукаві, в фользі, в банку, на шпажках і без них, з овочами і т. д.). Ми знаємо як приготувати його з курки на мангалі. Але не завжди людина може вибратися на природу. Сидячи вдома в холодну пору року, іноді хочеться насолодитися смаком цієї страви з улюбленим соусом.

Варіантів цього південного частування в домашніх умовах існує безліч. Для цього підійде будь-яка частина тушки (гомілки, стегенця, філе, крила). Головне, щоб м’ясо було свіже. Якщо його купили або дістали з морозилки, то краще розморожувати природним шляхом на полиці в холодильнику, не вдаємося до мікрохвильовки чи воді.

Познайомимося з рецептами маринаду, який зробить це блюдо дуже соковитим, ніжним і ароматним. Процес приготування описаний докладно з покроковим фото — впорається навіть новачок в кулінарії. Завжди думала, що це складно, а виявилося швидко, просто і смачно. Будемо готувати і дивувати своїх рідних.