Основні різновиди блендерів
Всі блендери класифікуються на два основних типи: стаціонарні та заглибні моделі. Стаціонарні блендери представлені у вигляді резервуара, який монтується на спеціальну станцію, обладнану мотором. До початку подрібнення продукти укладаються в ємність, встановлюються необхідні налаштування і проводиться запуск.
Блендер від фірми Electrolux
Блендер з фітнес-кухлем
Стаціонарний блендер на блакитний кухні
Як вибрати стаціонарний блендер?
Головне достоїнство даного виду блендера – це наявність можливості проводити роботу самостійно. Стаціонарні моделі відрізняються прийнятною вартістю, зручні в експлуатації. Мінус використання моделей даного виду полягає в тому, що вони не є компактними і можуть займати на кухні чимало місця. Такі агрегати переважно застосовуються для обробки продуктів у великому обсязі.
Якщо ви шукаєте пристрій для подрібнення маленьких порцій, то краще звернути увагу на заглибні моделі.
Блендер для виготовлення коктейлів
Кухонний комбайн
Блендер в червоному дизайні