Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Сьогодні будемо маринувати яйця. Здивувалися? Я теж була сильно здивована. Не говоріть відразу — фі. Давайте спочатку спробуємо. Тим більше, що це блюдо вже давно готують як в Росії, так і по всьому світу. Може бути і не звично звучить, але у цієї страви безліч шанувальників. Деякі люблять вживати їх до пива. Також вони можуть бути як прекрасним самостійною стравою або брати участь як доповнення в салатах.

У всіх народів свій улюблений маринад. Спочатку використовували такий спосіб, щоб зберегти подовше продукт, адже холодильники з’явилися набагато пізніше. А метод прижився і багатьом полюбився. Тим більше, що кожен може експериментувати з приправами, додати нотку.

Ми ж сьогодні розглянемо рецепти приготування маринованих яєць в різних варіантах в домашніх умовах докладно з фото : по американськи, по корейськи, по грузинськи, а також з буряком, мармурові з чаєм до Великодня, з соєвим соусом. Якщо ви вже готуєте так, поділіться своїми рецептами. Почнемо?