Які на смак мариновані яйця (відгуки)
Сьогодні цю закуску готують повсюдно. Безліч рецептів маринадів дозволять вибрати найліпшу для себе: погостріше, посоленее або більше пряну.
Маринад захищає продукти від протухания. Він дозволяє продовжити термін їх зберігання.
Чесно зізнаюся традиційні сунхуадань, або китайські «тисячолітні яйця» не пробувала.
А ось приготовані з часником і кропом (так сказати швидкого приготування) мені дуже сподобалися. Для тих хто любить варене яєчко вприкуску з солоним огірком це просто знахідка!
Також на просторах інету можна знайти різні відгуки від захоплених.
Треба сказати, смак у цієї консерви такий, що донька, вважай, все банку і злопала!
До ось таких.
Але головне — білок з соєвим соусом, як і передбачалося, має просто жахливий смак. Дуже неприємне поєднання. Абсолютно не уявляю якими спеціями і травами можна було б це виправити.
На смак і колір, як говориться, всі ми різні. Але тільки байдужим ця закуска нікого не залишить.
На мій погляд, такий делікатес відмінно підійде до багатьох салатів.
Та й просто своїм ошатним виглядом прикрасить святковий стіл.
Обов’язково здивуйте своїх близьких на Великдень таким незвичайним частуванням.
Ви ж можете самі додавати і примножувати колекцію маринадів, експериментуючи з різними приправами і прянощами.
- Головне перед готуванням промиваємо яйця під проточною водою, щоб продукт був чистим.
- Маринувати в чистій скляній посуді, під щільно закритою кришкою.
Дотримуючись не хитрі правила, приготоване блюдо з будь-якого обраного варіанту буде зберігатися в холодильнику 2-3 тижні.
На цьому невеликий детальний огляд з фото про те, як маринувати яйця (курячі, перепелині) в домашніх умовах закінчую.
Приємного апетиту та нових кулінарних відкриттів!