Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Які на смак мариновані яйця (відгуки)

Сьогодні цю закуску готують повсюдно. Безліч рецептів маринадів дозволять вибрати найліпшу для себе: погостріше, посоленее або більше пряну.

Маринад захищає продукти від протухания. Він дозволяє продовжити термін їх зберігання.

Чесно зізнаюся традиційні сунхуадань, або китайські «тисячолітні яйця» не пробувала.

А ось приготовані з часником і кропом (так сказати швидкого приготування) мені дуже сподобалися. Для тих хто любить варене яєчко вприкуску з солоним огірком це просто знахідка!

Також на просторах інету можна знайти різні відгуки від захоплених.

Треба сказати, смак у цієї консерви такий, що донька, вважай, все банку і злопала!

До ось таких.

Але головне — білок з соєвим соусом, як і передбачалося, має просто жахливий смак. Дуже неприємне поєднання. Абсолютно не уявляю якими спеціями і травами можна було б це виправити.

На смак і колір, як говориться, всі ми різні. Але тільки байдужим ця закуска нікого не залишить.

На мій погляд, такий делікатес відмінно підійде до багатьох салатів.

Та й просто своїм ошатним виглядом прикрасить святковий стіл.

Обов’язково здивуйте своїх близьких на Великдень таким незвичайним частуванням.

Ви ж можете самі додавати і примножувати колекцію маринадів, експериментуючи з різними приправами і прянощами.

  • Головне перед готуванням промиваємо яйця під проточною водою, щоб продукт був чистим.
  • Маринувати в чистій скляній посуді, під щільно закритою кришкою.

Дотримуючись не хитрі правила, приготоване блюдо з будь-якого обраного варіанту буде зберігатися в холодильнику 2-3 тижні.

На цьому невеликий детальний огляд з фото про те, як маринувати яйця (курячі, перепелині) в домашніх умовах закінчую.

Приємного апетиту та нових кулінарних відкриттів!