Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Яйця мариновані по американськи — рецепт пива в домашніх умовах

Можна потримати в маринаді більше 3 тижнів, за цей час яйця повністю просочаться ароматом спецій. У цьому випадку їх буде приємно вживати з охолодженим пивом.

Інгредієнти:

  • 12 шт. яєць курячих (будь-яку кількість)
  • 200 мл. оцту 9%
  • 200 мл води
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 ч. л. приправ (будь-які)
  • 1-2 ч. л. солі (без верху)

Спосіб приготування:

Відварюємо курячі яйця до готовності круто 10-15 хвилин після закипання.

Добре охолоджуємо під проточною водою. Потім їх очищаємо від шкаралупи. Далі беремо стерильну склотару. Поміщаємо в неї зварений курячий продукт.

Приступаємо до приготування маринаду. Для цього знадобиться невелика каструля. Вливаємо в неї воду, оцет. Додаємо всі інші компоненти за рецептом. Гарненько розмішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні 5 хвилин.

Гарячу заливку проціджуємо (марю, сито). Після цього виливаємо її до нашим білим кругляшкам, так щоб вони повністю були в рідині.

Закриваємо щільно кришкою. Залишаємо заготівлю повністю охолонути. Прибираємо в холодильник на 2-3 тижні. Можна і більше.

Далі любителі пива пробуйте їх під холодний напій.