Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Простий рецепт маринованих яєць перепелів з часником і кропом

У цьому рецепті будемо використовувати зелень кропу з прянощами і часником. Потім маринований продукт будемо використовувати для приготування салатів.

Інгредієнти:

  • 10 шт. яйця перепелині
  • маринад:
  • вода — 200 мл
  • 50 мл яблучного оцту
  • 1 ст. л. солі
  • 1/2 ст. л. цукру
  • 2-3 бутона гвоздики
  • запашний перець
  • 1/2 ч. л. базиліка
  • 1/2 ч. л. розмарин
  • гілочки кропу (насіння кропу)
  • суха аджика (за бажанням)
  • імбир (шматочок)
  • 3-4 зубчики часнику

Спосіб приготування:

Зваримо круто основний інгредієнт— це 10 -15 хвилин після закипання води.

Охолоджуємо і чистимо під проточною водою. Шкаралупа відділяється чудово. Зваримо розсіл.

Для цього закип’ятимо воду. Кинемо в неї сіль, цукор всі прянощі. Обов’язково спробуємо на смак. Налаштуйте по своєму смаку. Часник, оцет і зелень кропу викладаємо в чисту банку разом з яйцями.

Потім заливаємо в них гарячий маринад.

Закриваємо кришкою. Залишаємо на столі до повного охолодження. Потім прибираємо в холодильник на 24 години і більше. За цей час основний продукт повинен просочитися аромат приправ і будуть дуже смачними. Їх можна їсти як самостійне блюдо або додати в салат.