Простий рецепт маринованих яєць перепелів з часником і кропом
У цьому рецепті будемо використовувати зелень кропу з прянощами і часником. Потім маринований продукт будемо використовувати для приготування салатів.
Інгредієнти:
- 10 шт. яйця перепелині
- маринад:
- вода — 200 мл
- 50 мл яблучного оцту
- 1 ст. л. солі
- 1/2 ст. л. цукру
- 2-3 бутона гвоздики
- запашний перець
- 1/2 ч. л. базиліка
- 1/2 ч. л. розмарин
- гілочки кропу (насіння кропу)
- суха аджика (за бажанням)
- імбир (шматочок)
- 3-4 зубчики часнику
Спосіб приготування:
Зваримо круто основний інгредієнт— це 10 -15 хвилин після закипання води.
Охолоджуємо і чистимо під проточною водою. Шкаралупа відділяється чудово. Зваримо розсіл.
Для цього закип’ятимо воду. Кинемо в неї сіль, цукор всі прянощі. Обов’язково спробуємо на смак. Налаштуйте по своєму смаку. Часник, оцет і зелень кропу викладаємо в чисту банку разом з яйцями.
Потім заливаємо в них гарячий маринад.
Закриваємо кришкою. Залишаємо на столі до повного охолодження. Потім прибираємо в холодильник на 24 години і більше. За цей час основний продукт повинен просочитися аромат приправ і будуть дуже смачними. Їх можна їсти як самостійне блюдо або додати в салат.