Яйця, мариновані в соєвому соусі по китайськи
У цьому рецепті будемо варити продукт трохи довше звичайного. В результаті отримаємо гарне забарвлення білків з чудовим смаком.
Інгредієнти:
- яйця (курячі або перепелині)
- соєвий соус
- 2 зірочки бадьяна (аніс)
- перець запашний і чорний
- 2 шт. кардамон
- 2 ст. л. коріандр в зернах
- 2 ст. л. суха аджика
Спосіб приготування:
Промиваємо продукти в шкаралупі, складаємо їх в каструлю. Заливаємо соєвим соусом. Додаємо води, стільки, щоб вони плавали в рідині.
Додаємо до них спеції за рецептом.
Ставимо ємність з вмістом варити на 1 годину після закипання.
Потім кожен примірник будемо діставати і злегка розбити товкачиком шкаралупу або ложкою по всій поверхні продукту. Після цього ставимо на вогонь і варимо 30 хвилин. Залишаємо їх у цій рідині до повного охолодження. Смачна, ароматна і в міру гостра закуска готова.