Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Яйця, мариновані в соєвому соусі по китайськи

У цьому рецепті будемо варити продукт трохи довше звичайного. В результаті отримаємо гарне забарвлення білків з чудовим смаком.

Інгредієнти:

  • яйця (курячі або перепелині)
  • соєвий соус
  • 2 зірочки бадьяна (аніс)
  • перець запашний і чорний
  • 2 шт. кардамон
  • 2 ст. л. коріандр в зернах
  • 2 ст. л. суха аджика

Спосіб приготування:

Промиваємо продукти в шкаралупі, складаємо їх в каструлю. Заливаємо соєвим соусом. Додаємо води, стільки, щоб вони плавали в рідині.

Додаємо до них спеції за рецептом.

Ставимо ємність з вмістом варити на 1 годину після закипання.

Потім кожен примірник будемо діставати і злегка розбити товкачиком шкаралупу або ложкою по всій поверхні продукту. Після цього ставимо на вогонь і варимо 30 хвилин. Залишаємо їх у цій рідині до повного охолодження. Смачна, ароматна і в міру гостра закуска готова.