Перепелині яйця, мариновані з імбиром
Тим хто любить імбир, рецепт для вас. Тим більше, що ця пряність дуже корисна. А в поєднанні з іншими приправами ми отримаємо дуже смачне і гарне частування.
Інгредієнти для маринаду:
- 100 мл соєвого соусу
- 100 мл. води (окріп)
- оцет яблучний 6%
- 1 ст. л. цукор
- 1/4 частина цибулини
- 1 зубчик часнику
- імбир (шматочок)
- лавровий лист
- 1/2 ч. л. перець горошком
- 1/2 ч. л. коріандру мелений
- 1/2 ч. л. чебрецю сух.
- часник сухий
- паприка
- перець гострий мелений
Спосіб приготування:
У цьому варіанті ставимо варити яйця відразу в холодній підсоленій воді 10 хвилин після закипання.
Потім охолоджуємо і очищаємо. Якщо шкаралупа погано відходить, можна покатати продукт за столу і помістимо під холодну воду на 5 хвилин. Потім вже нечищене поміщаємо в чисту ємність. Потремо часник, імбир. Наріжемо дрібно цибулю. Потолчем перець.
Далі всі спеції з’єднаємо в зручній мисці. Додамо окріп, соус, оцет. Розмішуємо і пробуємо на смак. За необхідності сахарим, солимо на ваш смак. Заливаємо отриманою сумішшю курячий продукт.
Закриваємо кришкою. Залишаємо остигати. Потім відправимо в холодильник на 2 доби. Потім можна частувати смачною стравою.