Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Перепелині яйця, мариновані з імбиром

Тим хто любить імбир, рецепт для вас. Тим більше, що ця пряність дуже корисна. А в поєднанні з іншими приправами ми отримаємо дуже смачне і гарне частування.

Інгредієнти для маринаду:

  • 100 мл соєвого соусу
  • 100 мл. води (окріп)
  • оцет яблучний 6%
  • 1 ст. л. цукор
  • 1/4 частина цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • імбир (шматочок)
  • лавровий лист
  • 1/2 ч. л. перець горошком
  • 1/2 ч. л. коріандру мелений
  • 1/2 ч. л. чебрецю сух.
  • часник сухий
  • паприка
  • перець гострий мелений

Спосіб приготування:

У цьому варіанті ставимо варити яйця відразу в холодній підсоленій воді 10 хвилин після закипання.

Потім охолоджуємо і очищаємо. Якщо шкаралупа погано відходить, можна покатати продукт за столу і помістимо під холодну воду на 5 хвилин. Потім вже нечищене поміщаємо в чисту ємність. Потремо часник, імбир. Наріжемо дрібно цибулю. Потолчем перець.

Далі всі спеції з’єднаємо в зручній мисці. Додамо окріп, соус, оцет. Розмішуємо і пробуємо на смак. За необхідності сахарим, солимо на ваш смак. Заливаємо отриманою сумішшю курячий продукт.

Закриваємо кришкою. Залишаємо остигати. Потім відправимо в холодильник на 2 доби. Потім можна частувати смачною стравою.