Мариновані яйця по грузинськи
Тим хто не любить кінзу, можна замінити на сушений кріп або петрушку. Зелені беремо побільше, не шкодуємо. Вона додасть закуски неповторний смак і аромат.
Інгредієнти:
- 7 яєць
- 15-25 р. зелень (кінза, петрушка або сушений кріп)
- перець стручковий (чилі)
- часник
- 2 ч. л. солі
- 200-300 мл. води
- 2-3 ст. оцет 9%
Спосіб приготування:
Варимо до готовності яйця (після закипання (10-12 хвилин). Потім охолоджуємо і очищаємо.
Дрібно рубаємо кінзу, часник і перець. Потім масу перемішати і підсолимо.
Перекладаємо курячий продукт в зручну ємність, у якій буде маринуватися закуска. У даному рецепті — це глечик.
Зверху на них викладаємо ароматну суміш.
Кип’ятимо воду, злегка охолоджуємо. Виливаємо її до курячим кругляшам. Додаємо консервант. Закриваємо щільно кришкою або плівкою. Після повного охолодження тари. Ставимо його в холодильник на 2-3 дні, не забуваємо періодично ємність злегка струшувати. Закуска виходить дуже смачною і ароматною.