Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Мариновані яйця по грузинськи

Тим хто не любить кінзу, можна замінити на сушений кріп або петрушку. Зелені беремо побільше, не шкодуємо. Вона додасть закуски неповторний смак і аромат.

Інгредієнти:

  • 7 яєць
  • 15-25 р. зелень (кінза, петрушка або сушений кріп)
  • перець стручковий (чилі)
  • часник
  • 2 ч. л. солі
  • 200-300 мл. води
  • 2-3 ст. оцет 9%

Спосіб приготування:

Варимо до готовності яйця (після закипання (10-12 хвилин). Потім охолоджуємо і очищаємо.

Дрібно рубаємо кінзу, часник і перець. Потім масу перемішати і підсолимо.

Перекладаємо курячий продукт в зручну ємність, у якій буде маринуватися закуска. У даному рецепті — це глечик.

Зверху на них викладаємо ароматну суміш.

Кип’ятимо воду, злегка охолоджуємо. Виливаємо її до курячим кругляшам. Додаємо консервант. Закриваємо щільно кришкою або плівкою. Після повного охолодження тари. Ставимо його в холодильник на 2-3 дні, не забуваємо періодично ємність злегка струшувати. Закуска виходить дуже смачною і ароматною.