Сьогодні у мене в меню знову салат з червоною рибою. Готувати будемо з огірком, авокадо та ін. Чимось рецепти будуть нагадувати улюблену класичну оселедець під шубою. Загалом старі рецепти готуємо по-новому!
Закуска вийде дуже легка і в теж час ситна.
Не буду довго затримувати вас. Приступаємо творити і фантазувати. Так що швидше списуємо рецепти — починаємо готувати! Діліться ними з друзями в соц. мережах.
Листковий салат «Оселедець під шубою» — рецепт з червоною рибою
У рецепті можна замінити майонез змішати сметану або два смаку. Овочі можна запекти у фользі в духовці або мікрохвильовій печі.
Інгредієнти:
- 300 г. філе сьомги
- 1-2 гол. лука
- 2 яйця
- 1 шт. морква
- 1-2 буряків
- 2-3 картоплі
- 100-200 г. майонезу
- зелень за смаком
Спосіб приготування:
Всі продукти, які треба відварити, робимо це заздалегідь і охолоджуємо. Далі овочі натираємо на крупній тертці. Яйця також подрібнюємо. Цибулю дрібно шаткуємо. У майонез можна додати метану побажанням.
Потім беремо форму для запікання, змащуємо її рослинним маслом.
І збираємо смакоту шарами, кожен ряд промазуємо соусом:
— буряк; морква, картопля, яйця, цибуля і на самий верх шматочки сьомги.
Прикрашаємо свіжою зеленню. Прибираємо блюдо в холодильник на 2-3 години. Знімаємо кільце. І приємного апетиту.