Перепелині яйця по корейськи
У цьому рецепті використовуємо моркву з приправами, в якості маринаду. Чудове частування виходить дуже смачним з найпростіших продуктів. Воно прикрасить будь-який стіл як у свята, так і в будні. Це блюдо можна сміливо назвати салатом на кожен день. Якщо його будуть діти, бажано коригувати зі спеціями.
Інгредієнти:
- 20-30 шт. яйця перепелині
- 3 моркви
- 1 головка часнику
- 1 ст. л. цукру
- сіль за смаком
- 1 ст. л. приправи за корейськи
- 100 р. соняшникова олія
- 2 ст. л. оцту
Спосіб приготування:
Починаємо традиційно — зваримо основний продукт 10 хвилин після закипання. До речі кладемо їх у киплячу воду.
Потім охолоджуємо і очищаємо.
Очищаємо чисту моркву. Натираємо її на корейській тертці. Подрібнюємо часник (ножем, через прес або на звичайній тертці).
Далі беремо глибоку чашку. Складаємо в неї моркву, перепелині кругляш і всі інші компоненти.
Все перемішуємо. Даємо закуски 20 хвилин постояти. Потім перекладаємо всю ароматну масу в чисту банку. На дно спочатку укладаємо білі кругляш. Потім моркву і маринад. Закриваємо кришкою (металевою або капроновою).
Прибираємо в холодильник на 2-3 години, можна на всю ніч. Смачна закуска готова. Виходить гарний салат до свята або на кожен день.