Мариновані яйця в домашніх умовах — рецепти в банках

Перепелині яйця по корейськи

У цьому рецепті використовуємо моркву з приправами, в якості маринаду. Чудове частування виходить дуже смачним з найпростіших продуктів. Воно прикрасить будь-який стіл як у свята, так і в будні. Це блюдо можна сміливо назвати салатом на кожен день. Якщо його будуть діти, бажано коригувати зі спеціями.

Інгредієнти:

  • 20-30 шт. яйця перепелині
  • 3 моркви
  • 1 головка часнику
  • 1 ст. л. цукру
  • сіль за смаком
  • 1 ст. л. приправи за корейськи
  • 100 р. соняшникова олія
  • 2 ст. л. оцту

Спосіб приготування:

Починаємо традиційно — зваримо основний продукт 10 хвилин після закипання. До речі кладемо їх у киплячу воду.

Потім охолоджуємо і очищаємо.

Очищаємо чисту моркву. Натираємо її на корейській тертці. Подрібнюємо часник (ножем, через прес або на звичайній тертці).

Далі беремо глибоку чашку. Складаємо в неї моркву, перепелині кругляш і всі інші компоненти.

Все перемішуємо. Даємо закуски 20 хвилин постояти. Потім перекладаємо всю ароматну масу в чисту банку. На дно спочатку укладаємо білі кругляш. Потім моркву і маринад. Закриваємо кришкою (металевою або капроновою).

Прибираємо в холодильник на 2-3 години, можна на всю ніч. Смачна закуска готова. Виходить гарний салат до свята або на кожен день.