Необхідно розбити кухонне простір на функціональні зони
Ця проблема знайома багатьом володарям величезних квартир і заміських будинків. У цьому випадку на кухні необхідно організувати дві окремі функціональні зони:
- місце, де готується їжа;
- гостьовий простір.
Використання в цьому випадку барних стійок в дизайні інтер’єру дозволяє успішно вирішити цю задачу, так як вони можуть виступати в якості:
- загороджень;
- внутрішніх перегородок;
- ширм.
При поєднанні кухні з їдальнею корисним виявиться дворівневий стіл-барна стійка. При цьому його вищу частину краще розгорнути до їдальні, а низьку — в напрямку кухонної зони.
Є спеціально передбачене дизайном приміщення простір для міні-бару
При наявності достатнього місця в квартирі в ній, якщо є бажання, завжди можна виділити окремий кут або навіть невелике приміщення для створення повноцінного бару. Добре при цьому, якщо там буде і холодильник, мийка, і шафи або полиці для келихів і спиртних напоїв.