Переваги виробів
Основні плюси:
- зносостійкість – важлива якість, так як змішувачем для кухні користуються постійно;
- просте обслуговування миючими засобами (не містять абразивні домішки);
- гігієнічність;
- спеціальна зовнішня обробка створює антибактериологический ефект і запобігає розтріскування поверхні;
- стійкість до високих температур і перепадів температур;
- не вицвітають (зберігають колір навіть при впливі прямих сонячних променів);
- не фарбуються при контакті з харчовими барвниками;
- стійкість до виникнення плям;
- різноманітна колірна палітра не містить яскравих відтінків, але дозволяє пристроям з каменю гармонійно поєднується з багатьма популярними стилями інтер’єру.
Змішувач з штучного каменю
Комбінований кухонний змішувач
Конструкції змішувачів
Один з важливих принципів при виборі техніки на кухню – простота управління. Буквально, «одним пальцем». Конструкції з штучного каменю обладнуються різними системами управління. Класичний варіант – двохвентильний змішувач, в якому забезпечується окрема подача холодної і гарячої води. Потужність водяного струменя і температура точно регулюється прокручуванням вентилів, що є безперечним плюсом.
Коричневий змішувач з каменю
Більш поширені і популярні моделі – одноважільні. Їх ще називають «джойстиковыми» або «кульовими». Принцип пристрою досить простий: руху двох кулястих поверхонь керують потужністю потоку води і регулюють температуру струменя. Щільне поєднання не вимагає додаткового ущільнювача.
Змішувач з червоним шлангом