Обладнання
Важливим завданням стає оптимальне використання всієї корисної площі та ліквідація «сліпих» зон. Краще всього з цим справляються вбудовані меблі та рухливі модулі. Такого ж ефекту вдається досягти, застосувавши замість звичної плити 2 приладу: духова шафа і варильну панель.
Кухня у стилі прованс
В малогабаритній кухні де на рахунку кожен метр, раціонально поділ простору на рівні. Верхній, розташовуючись над робочою поверхнею, що складається з місць зберігання, рейлингов і шаф, на останніх при бажанні встановлюються світильники. Нижній включає в себе закриті полиці і висувні ящики.
Робоча зона кухні, розташована над круглим островом
Перш за все, робоча зона на кухні обладнується з урахуванням побажань господині. Вірний підхід до розстановки меблів полегшує не тільки процес готування, але і прибирання. Набагато практичніше, якщо всі елементи нижнього ряду будуть щільно пригнані один до одного і розташовані на одному рівні.
Робоча зона кухні