Яловиче легке смажене з цибулею – фото рецепт приготування

Як смачно посмажити яловиче легке

Найголовніша перевага цієї страви низька калорійність і при цьому досить ситний продукт. І, іноді, дуже хочеться чогось новенького спробувати)

Інгредієнти:

  • легке
  • 2 головки цибулі
  • лавровий лист
  • сіль
  • олія соняшникова (оливкова)

Спосіб приготування:

Ємність вибираємо глибоку, щоб при заповненні водою, залишалося місце для кипіння.

Субпродукт, промиваємо в проточній воді -видаляємо трахею та інші дихальні шляхи)

Заливаємо холодною водою і вимочуємо кілька годин.

Для чого це треба? Щоб видалити кров, якщо цього не зробити, буде багато піни. Але звичайно це не проста справа промити продукт, який не тоне (можна зверху покласти тарілочку, щоб шматки легкого не спливали.

Періодично змінюємо воду, до тих пір, поки рідина (а разом з нею і субпродукт) стане світлою.

Хтось вимочуємо по 6 годин, ну це на любителя, я вимочую 2 години, тому для прискорення процесу рекомендую різати на шматочки.

Після того як ми добре вымочили шматки, заливаємо їх знову холодною водою на 2/3 ємності.

Ставимо посудину з вмістом на середній вогонь і відварюємо в підсоленій воді до готовності (50-60 хв.), для смаку додаємо очищену головку цибулі і лавровий лист. Якщо буде утворюватися піна, обов’язково її прибираємо.

Готовність перевіряємо проколюючи виделкою продукт, якщо кров не виділяється, значить можна вимкнути вогонь.

Далі очищаємо і шаткуємо цибулю.

Поки готується наш субпродукт, обсмажуємо коренеплід до золотистого кольору.

Ось такий цибулька після пасерування у мене вийшов!

Як тільки легке добре провариться, додаємо його в жаровню до цибулі, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні з відкритою кришкою.

М’ясо виходить дуже смачним. Ніжна консистенція субпродукту не залишить вас байдужими. Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *