Узвар із глоду
Такий цінний продукт дуже корисний для нашого організму з давніх пір використовують для лікування багатьох захворювань. Його можна вживати у свіжому вигляді. Він дуже смачний і має масу вітамінів і мінералів, які нам необхідні. І я хотіла б, щоб і ви його спробували.
Інгредієнти:
- 1 склянку глоду
- 1 ст. яблук
- ½ Склянки абрикос
- 150-200 г. цукру
- 2-4 часточки лимона
- 1 паличка (1 ч. л. меленої) кориця
- 4 л. вода
Спосіб приготування:
Перше, що ми завжди робимо, це добре промиваємо сушку під краном. Далі беремо зручну каструлю і наповнюємо її чистою водою. І ставимо її на середній вогонь. Додаємо в неї глід і доводимо до кипіння.
Потім кидаємо туди ж корицю, курагу, цитрусові і цукор за смаком і варимо 4-6 хвилин (після закипання). Останніми, висипаємо яблука. І чекаємо повторення бульканий. Після цього відразу вариво вимикаємо. І залишаємо остуджуватися і настоювати кілька годин. Компот подавати в охолодженому вигляді!