Салати з крабовими паличками: самі смачні та прості рецепти

Простий залат з крабовими паличками і морською капустою

Закуска виходить дуже приємною і незвичайною. Головне, щоб морська капуста була смачною.

Інгредієнти:

  • 2 шт. картопля
  • 150-200 р. капуста морська
  • 200 г крабові палички
  • 5 шт. яєць курячих
  • огірок свіжий
  • 1 б. кукурудза (консерви)
  • майонез за смаком

Спосіб приготування:

Відварюємо картоплю в мундирі, охолодити і нарізаємо маленькими шматочками.

Відварюємо і охолоджуємо яйця. Очищаємо їх і подрібнюємо кубиками. Також чинимо з крабами, огірками і морською капустою.

Складаємо підготовлені продукти в зручну чашу. Додаємо майонез і все перемішуємо.

Нам залишається перекласти суміш в красиву тарілку. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту.

Смачний салат «Аристократ» з тунцем і крабовими паличками

В рецепті використовуємо консерви з риби. Вони надають страві приємний смак у поєднанні з сиром.

Інгредієнти:

  • 3-4 картоплі
  • 3-4 яйця
  • 200 р. крабовий продукт
  • 1 б. тунець консервований (у власному соку)
  • 100-200 г. сир (твердий)
  • майонез
  • цибуля зелена
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

Відварюємо заздалегідь картоплю, яйця. Промиваємо зелений лук і дрібно нарізаємо. Картоплю очищаємо і подрібнюємо на кубики.

Палички натираємо на крупній тертці.

Відокремлюємо білки від жовтків. Їх подрібнюємо на середній тертці в різні чашки. З сиром чинимо також.

Відкриємо консерви. Зіллємо рідину і розімніть виделкою рибу. Потім будемо збирати закуску. Укладаємо її шарами в кулінарне кільце. Намагаємося продукти рівномірно розподіляти по поверхні. Ущільнюємо ложечкою, щоб надалі наш шедевр не розвалився. На плоску тарілку встановлюємо форму.

1 шар — картопля, злегка посолити, далі робимо сітку з майонезу;

2 шар — консерви;

3 шар — зелений лук + соус;

4 шар — білки;

5 шар — червоно-білий інгредієнт + майонез;

6 шар — сир, промазуємо добре соусом

7 шар — жовтки;

Прикрашаємо зеленню. Даємо нашому шедевру настоятися в холодильнику 1-2 години. Знімаємо кільце і подаємо на стіл. Приємного апетиту.