Салати з крабовими паличками: самі смачні та прості рецепти

«Конвалія» — салат з крабовими паличками, яблуком і сиром

В рецепті використані яблука, вершкове масло, сир. У такому поєднання виходить смачне блюдо, яке не зашкодить фігурі. І воно відмінно виглядає на святковому столі.

Інгредієнти:

  • крабовий продукт
  • сир твердих сортів (плавлений сирок)
  • яйця
  • вершкового масла
  • 1 яблуко
  • 1 середня або половинка великої цибулини
  • 1 ч. ложка оцту
  • майонез

Спосіб приготування:

Яйця варимо до готовності (після закипання 10 хвилин). Остуджуємо і подрібнюємо.

Червоно-білі брусочки розморожуємо, знімаємо з них плівку і нарізаємо невеликими шматочками.

Очистимо і нашинкуем кубиками цибулю. Потім його замаринуем. Для цього кладемо в миску, заллємо повністю гарячою водою. Додамо туди оцет, цукор і сіль і перемішаємо. Залишимо маринуватися хвилин на 10-15.

Сир подрібнити на дрібній тертці. Очистимо фрукт від шкірки і серцевини і натремо на крупній сітці. Далі будемо збирати частування шарами:

1 шар – палички, змащуємо майонезом;

2 шар – цибуля;

3 шар – яблуко, змащуємо майонезом;

4 шар – яйця (за бажанням можна трохи присолити).

5 шар – натерте на крупній тертці заморожене масло;

6 шар — натертий сир.

Смачна закуска готова. Прикрашаємо зеленню. І приємного апетиту.