Простий залат з крабовими паличками і морською капустою
Закуска виходить дуже приємною і незвичайною. Головне, щоб морська капуста була смачною.
Інгредієнти:
- 2 шт. картопля
- 150-200 р. капуста морська
- 200 г крабові палички
- 5 шт. яєць курячих
- огірок свіжий
- 1 б. кукурудза (консерви)
- майонез за смаком
Спосіб приготування:
Відварюємо картоплю в мундирі, охолодити і нарізаємо маленькими шматочками.
Відварюємо і охолоджуємо яйця. Очищаємо їх і подрібнюємо кубиками. Також чинимо з крабами, огірками і морською капустою.
Складаємо підготовлені продукти в зручну чашу. Додаємо майонез і все перемішуємо.
Нам залишається перекласти суміш в красиву тарілку. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту.
Смачний салат «Аристократ» з тунцем і крабовими паличками
В рецепті використовуємо консерви з риби. Вони надають страві приємний смак у поєднанні з сиром.
Інгредієнти:
- 3-4 картоплі
- 3-4 яйця
- 200 р. крабовий продукт
- 1 б. тунець консервований (у власному соку)
- 100-200 г. сир (твердий)
- майонез
- цибуля зелена
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
Відварюємо заздалегідь картоплю, яйця. Промиваємо зелений лук і дрібно нарізаємо. Картоплю очищаємо і подрібнюємо на кубики.
Палички натираємо на крупній тертці.
Відокремлюємо білки від жовтків. Їх подрібнюємо на середній тертці в різні чашки. З сиром чинимо також.
Відкриємо консерви. Зіллємо рідину і розімніть виделкою рибу. Потім будемо збирати закуску. Укладаємо її шарами в кулінарне кільце. Намагаємося продукти рівномірно розподіляти по поверхні. Ущільнюємо ложечкою, щоб надалі наш шедевр не розвалився. На плоску тарілку встановлюємо форму.
1 шар — картопля, злегка посолити, далі робимо сітку з майонезу;
2 шар — консерви;
3 шар — зелений лук + соус;
4 шар — білки;
5 шар — червоно-білий інгредієнт + майонез;
6 шар — сир, промазуємо добре соусом
7 шар — жовтки;
Прикрашаємо зеленню. Даємо нашому шедевру настоятися в холодильнику 1-2 години. Знімаємо кільце і подаємо на стіл. Приємного апетиту.