Крабовий салат з солоними огірками і кукурудзою
Дуже легке і ніжне частування ви можете приготувати за цим рецептом. Замість майонезу можна використовувати сметану. Він сподобається не тільки дорослим, але й дітям.
Інгредієнти:
- 1 п. крабовий продукт
- 1 яйце
- 1 солоний огірок
- 1,5 с. л. майонезу
- 1 б. кукурудзи
Для прикраси:
- оливки, кукурудза, зелень кропу
Спосіб приготування:
Варимо до готовності яйця (10 хвилин після закипання). Остуджуємо їх під проточною водою. Чистимо і дрібно нарізаємо. Також подрібнюємо червоно-білі брусочки і огірок.
Всі компоненти висипаємо в чашу. Заправляємо майонезом і все перемішуємо. А тепер беремо плоску тарілку і викладаємо нашу масу на неї у вигляді підкови.
Прикрашаємо кукурудзою, оливками і подрібненою зеленню кропу. Як відомо підкова приносить щастя. Я вам теж бажаю щастя. Приємного апетиту.