Салат з крабовими паличками, кукурудзою і огірком — класичний рецепт
Класичний салат з кукурудзи завжди виходить дуже смачним і ситним! Готується легко і просто з найбільш доступних продуктів, які знайдуться у кожної господині на кухні.
Інгредієнти:
- 300-400 р. крабовий продукт
- 4 яйця
- 1 шт. свіжий огірок
- 1 б. кукурудза
- 180 р. рис
- майонез
- зелень
для маринаду:
- 2 ст. л. цукор
- 3 ст. л. оцет
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Першим ділом відварюємо рис. Чистий продукт пересипаємо в каструлю і заливаємо водою. Вона повинна бути на 1 см вище рівня рису. Солимо за смаком. Варимо 10-15 хвилин після закипання під закритою кришкою.
Після цього вимикаємо і даємо йому настоятися 5 хвилин. Пересипаємо його в тарілку і на час залишаємо.
Потім очистимо і замаринуем ріпчасту цибулю. Для цього його дрібно нашинкуем. Якщо хтось не любить маринований, можна вживати його з натуральним смаком. Перекладаємо в невелику чашку. Додаємо до нього цукор, оцет і теплу воду. Лук повинен бути повністю в рідині. Залишаємо його в такому стані на 20-30 хвилин, не забуваємо його періодично помішувати.
Варимо яйця круто 10-12 хвилин після закипання. Далі їх очищаємо від шкаралупи і нарізаємо невеликими шматочками. Огірки також подрібнюємо. З червоно-білих брусочків знімаємо плівку. Нарізаємо маленькими кубиками.
Всі складові з’єднуємо в одній тарілці. Видаляємо з лука рідину і висипаємо його в загальну масу.
Заправляємо майонезом і солимо. Залишається лише гарненько перемішати. Готово!