«Конвалія» — салат з крабовими паличками, яблуком і сиром
В рецепті використані яблука, вершкове масло, сир. У такому поєднання виходить смачне блюдо, яке не зашкодить фігурі. І воно відмінно виглядає на святковому столі.
Інгредієнти:
- крабовий продукт
- сир твердих сортів (плавлений сирок)
- яйця
- вершкового масла
- 1 яблуко
- 1 середня або половинка великої цибулини
- 1 ч. ложка оцту
- майонез
Спосіб приготування:
Яйця варимо до готовності (після закипання 10 хвилин). Остуджуємо і подрібнюємо.
Червоно-білі брусочки розморожуємо, знімаємо з них плівку і нарізаємо невеликими шматочками.
Очистимо і нашинкуем кубиками цибулю. Потім його замаринуем. Для цього кладемо в миску, заллємо повністю гарячою водою. Додамо туди оцет, цукор і сіль і перемішаємо. Залишимо маринуватися хвилин на 10-15.
Сир подрібнити на дрібній тертці. Очистимо фрукт від шкірки і серцевини і натремо на крупній сітці. Далі будемо збирати частування шарами:
1 шар – палички, змащуємо майонезом;
2 шар – цибуля;
3 шар – яблуко, змащуємо майонезом;
4 шар – яйця (за бажанням можна трохи присолити).
5 шар – натерте на крупній тертці заморожене масло;
6 шар — натертий сир.
Смачна закуска готова. Прикрашаємо зеленню. І приємного апетиту.