Рецепт салату з крабовими паличками і корейською морквою
Частування дуже просте. Нотку пікантності додають сир і моркву з приправою по-корейськи. Останній продукт можна приготувати самим або купити готову.
Інгредієнти:
- 200 г моркви по – корейськи
- 1 уп. крабових паличок (м’ясо)
- 100 р. сиру
- 4 шт. яйця
- цибуля зелена
- 1 зуб. часнику
- майонез
Спосіб приготування:
Палички дрібно нарізаємо.
Відваримо заздалегідь яйця до готовності. Очищаємо їх від шкаралупи і подрібнюємо. Аналогічно поступаємо з зеленню. Тремо сир на крупній тертці.
Часник пропустимо через прес. Всі підготовлені продукти викладаємо в гарний посуд. Додаємо до них морква по – корейськи (можна купити готовий або зробити самим). Заправляємо майонезом.
Перемішуємо. Даємо частування 30 хвилин постояти. Приємного апетиту.