«Червоне море» — салат з крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем
У цьому рецепті нічого не треба варити. Нарізав, натер, виклав в чашу. І ви вже будете врятовані в самих несподіваних ситуаціях. Коли раптом лунає дзвінок у двері і гість на порозі.
Інгредієнти:
- крабовий продукт
- помідори
- солодкий перець (червоний)
- сир твердий
- зубчик часнику
- сіль, перець за смаком;
- майонез.
Спосіб приготування:
Червоно-білі брусочки (попередньо злегка розморожуємо) і розрізаємо на тонкі стрічки. Для цього ріжемо кілька разів навпіл і потім на тонкі смужки. Овочі миємо і подрібнюємо їх пластинами.
Натираємо на крупній тертці сир.
Часник пропускаємо через прес. І всі компоненти висипаємо в зручну чашу. Додаємо в суміш майонез, сіль за смаком. Потім гарненько наші продукти перемішуємо. Даємо нашому йому трохи постояти (хвилин 20). Все готово. Можна викласти на блюдо і прикрасити за бажанням. Приємного апетиту.