Салат з ківі і крабовими паличками
У цьому рецепті все настільки дієтичне, що можна приготувати і з задоволенням з’їсти на пізню вечерю.
Інгредієнти:
- 2 шт. ківі
- 4 шт. яйце куряче
- 6 шт. крабовий продукт
- 150 р. кукурудза консервована
- 1 шт. огірок свіжий
- сіль — за смаком
- перець чорний мелений — за смаком
- майонез — за смаком
Спосіб приготування:
Беремо чашу, в яку будемо складати подрібнені продукти.
Яйця відварюємо до готовності, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо великими кубиками (можна і дрібно). Також чинимо з паличками і огірком. З банки з кукурудзою виливаємо рідина. Подрібнюємо ківі. Всі висипаємо в чашу. Додаємо соус, солимо, перчимо.
Нашу масу перемішуємо. Перекладаємо в тарілку. Прикрашаємо. Приємного апетиту!
«Апельсин» з крабовими паличками
У цьому рецепті вражає незвичайне поєднання, але виходить дивно смачно. А його неординарна подача здивує всіх любителів цієї страви.
Інгредієнти:
- крабовий продукт
- 4 яйця
- 2 зубчики часнику
- майонез
- 1 б. кукурудзи
- 2 шт. апельсина
- сіль
Спосіб приготування:
Яйця зваримо до готовності. Остуджуємо під проточною водою. Чистимо і подрібнюємо. Також чинимо з паличками. Часник пропускаємо через прес. Відкриваємо кукурудзу, зливаємо рідину. Приступаємо до апельсинів. Розбираємо його на часточки. І кожну з них ми очищаємо від плівки і кісточок.
Потім також нарізаємо маленькими шматочками. Всі продукти пересипаємо в зручну чашу. Солимо за смаком.
Заправляємо нашу масу майонезом і перемішуємо. Викладаємо в красиву тарілку, можна скористатися порційним кільцем. Або ось таких апельсинових чашечках, зроблених з шкірки апельсинів. Приємного апетиту.