«Ананасовий» салат з крабовими паличками і кукурудзою
Частування в поєднання з заморським фруктом, має незабутній смак.
Інгредієнти:
- 850 р. консерв. ананас
- 400 г крабові палички
- майонез за смаком
- 150 р. сиру
- 3 яйця
- 1 гол. лука
маринад для лука:
- ½ Ч. л. сіль
- 2 ч. л. цукру
- 2 ст. л. оцет 9%
- 100 р. вода
Спосіб приготування:
Перше, що ми робимо, це відварюємо яйця до готовності, охолодити під проточною водою. Натремо їх на крупній тертці.
Лук очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Висипаємо його в чашку.
Приготуємо маринад. Для цього візьмемо склянку з холодною водою. Додамо в нього все по списку в рецепті. Гарненько розмішуєм до повного розчинення сипучих компонентів. Виллємо його в цибулю. Таким чином, ми його замаринуем, з нього вийде гіркоту і при цьому він залишиться хрустким.
Далі займемося паличками. Їх наріжемо кубиками. Перекладаємо їх на красиве блюдо. Потім промаж майонезом (зробимо сіточку). Також подрібнити ананаси.
З лука виллємо всю рідину з допомогою ситечка. Перекладаємо його в блюдо. Наступний шар – яйця. Також промазуємо їх соусом. Далі – ананас. Зробимо тоненьку сіточку з майонезу. Зверху посипаємо тертим на крупній тертці сиром. Даємо трохи настоятися нашому частування. І приємного апетиту.