Салат «Під шубою» без буряка
Така закуска гарна альтернатива для будь-якого святкового столу. Завжди виходить смачною і ситною.
Інгредієнти:
- 300 р. малосольна горбуша
- 2 шт. картопля
- 2 шт. морква
- 3 шт. яйця
- зелений лук, майонез, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Перше, що ми робимо, це миємо й відварюємо до готовності овочі та яйця. Потім протираємо їх на крупній тертці (можна і на середній). Рибку ріжемо на маленькі шматочки. Цибулю дрібно шаткуємо. Подрібнені яйця змішуємо з соусом, щоб вони тримали форму і не розвалювалися.
Всі підготовлені продукти, починаємо збирати нашу угощеие. Викладати ми їх будемо традиційно шарами.
Кожний ряд ущільнюємо і розрівнюємо в кулінарному кільці. Його ми поміщаємо на плоску тарілку.
Страва виглядає апетитніше, якщо воно підноситься над тарілкою!
- 1 – картопля, майонез
- 2 – дрібно порізану зелену цибулю
- 3 – горбуша
- 4 – яєчна суміш
- 5-морква, соус
Прибираємо наш шедевр в холодильник на 1-2 години. Потім знімаємо кільце і прикрашаємо на свій смак. І приємного апетиту.