Рецепти салату «Оселедець під шубою» з червоною рибою

Салат «Під шубою» без буряка

Така закуска гарна альтернатива для будь-якого святкового столу. Завжди виходить смачною і ситною.

Інгредієнти:

  • 300 р. малосольна горбуша
  • 2 шт. картопля
  • 2 шт. морква
  • 3 шт. яйця
  • зелений лук, майонез, сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Перше, що ми робимо, це миємо й відварюємо до готовності овочі та яйця. Потім протираємо їх на крупній тертці (можна і на середній). Рибку ріжемо на маленькі шматочки. Цибулю дрібно шаткуємо. Подрібнені яйця змішуємо з соусом, щоб вони тримали форму і не розвалювалися.

Всі підготовлені продукти, починаємо збирати нашу угощеие. Викладати ми їх будемо традиційно шарами.

Кожний ряд ущільнюємо і розрівнюємо в кулінарному кільці. Його ми поміщаємо на плоску тарілку.

Страва виглядає апетитніше, якщо воно підноситься над тарілкою!

  • 1 – картопля, майонез
  • 2 – дрібно порізану зелену цибулю
  • 3 – горбуша
  • 4 – яєчна суміш
  • 5-морква, соус

Прибираємо наш шедевр в холодильник на 1-2 години. Потім знімаємо кільце і прикрашаємо на свій смак. І приємного апетиту.