Рецепти салату «Оселедець під шубою» з червоною рибою

Оселедець під шубою з червоною рибою

В рецепті присутній лук, але не всі його люблять. Його можна замаринувати. Для цього заливаємо його водою і оцтом, додаємо сіль і цукор за смаком, даємо постояти 10-15 хвилин. Зливаємо рідину і наш гіркий овоч готовий до вживання.

Інгредієнти:

  • 200 р. форель
  • 1/2 гол. лука (фіолетового)
  • 3 шт. картоплі
  • 2 шт. моркви
  • 4 яйця
  • 4 ст. ложки майонезу

Спосіб приготування:

Відварюємо овочі, чистимо і подрібнюємо. 3 яйця + 1 білок, картоплю і моркву на крупній тертці.
Рибку нарізаємо маленькими шматочками. Цибулю дрібно шаткуємо. І ці два компоненти змішуємо з один одним.

Додаємо в чашу до них в суміш кілька крапель рослинної олії, для того щоб вони подружилися.
Потім починаємо збирати і викладати шарами закуску:

  • 1-ий: робимо подушечку з картоплі;
  • 2-ий: форель з цибулею;
  • 3-ій: морква, майонез
  • 4-ий: яйця; соус;
  • 5-ий: буряк, майонез

Прикрашаємо верхівку жовтком і зеленню. Даємо настоятися нашій страві. І приємного апетиту!

Не бійтеся експериментувати! І до нових кулінарних зустрічей!