Оселедець під шубою з червоною рибою
В рецепті присутній лук, але не всі його люблять. Його можна замаринувати. Для цього заливаємо його водою і оцтом, додаємо сіль і цукор за смаком, даємо постояти 10-15 хвилин. Зливаємо рідину і наш гіркий овоч готовий до вживання.
Інгредієнти:
- 200 р. форель
- 1/2 гол. лука (фіолетового)
- 3 шт. картоплі
- 2 шт. моркви
- 4 яйця
- 4 ст. ложки майонезу
Спосіб приготування:
Відварюємо овочі, чистимо і подрібнюємо. 3 яйця + 1 білок, картоплю і моркву на крупній тертці.
Рибку нарізаємо маленькими шматочками. Цибулю дрібно шаткуємо. І ці два компоненти змішуємо з один одним.
Додаємо в чашу до них в суміш кілька крапель рослинної олії, для того щоб вони подружилися.
Потім починаємо збирати і викладати шарами закуску:
- 1-ий: робимо подушечку з картоплі;
- 2-ий: форель з цибулею;
- 3-ій: морква, майонез
- 4-ий: яйця; соус;
- 5-ий: буряк, майонез
Прикрашаємо верхівку жовтком і зеленню. Даємо настоятися нашій страві. І приємного апетиту!
Не бійтеся експериментувати! І до нових кулінарних зустрічей!