Рецепти салату «Оселедець під шубою» з червоною рибою

Оселедець під шубою з червоною рибою з желатином по-новому

Цей салат можна сказати перевертиш. Шари будемо викладати від зворотного. Верхівка внизу, а початок виявиться вгорі. Потім блюдо перевернемо і ву а ля. Отримаємо дуже красиве і смачне частування.

Інгредієнти:

  • 3-4 шт. картопля
  • лосось слабосоленої
  • оселедець
  • 1 шт. морква
  • 1-2 шт. буряк
  • 4 шт. яйця
  • 1 гол. цибуля
  • сіль за смаком
  • 20 р. желатин
  • майонез

Спосіб приготування:

Продукти заздалегідь відварюємо і остуджуємо. Потім очищаємо перетираємо на крупній тертці.
Лук очищаємо і шаткуємо маленькими кубиками.
Рибу очищаємо, прибираємо з неї все зайве (залишаємо тільки філе) і режим маленькими шматочками.

Кількість желатину і майонезу повинно бути порівну (на приклад по 250 мл). Желатин розвести по інструкції. Потім розігріємо в мікрохвильовці і додамо в майонез. І отриманим соусом будемо промащувати кожен ряд закуски.

Беремо будь-яку форму (у даному випадку – силіконова). І починаємо формувати наше частування пошарово.
Перший та наступні ряди: червона рибка, оселедець, соус, цибулю, картоплю, яйця, морква, буряк.

Потім відправляємо наше частування в холодильник на кілька годин (не менше 4х). Потім дістаємо і перевертаємо на плоске блюдо. От і все. Прикрашати можна на ваш смак. І приємного апетиту.