Оселедець під шубою з червоною рибою з желатином по-новому
Цей салат можна сказати перевертиш. Шари будемо викладати від зворотного. Верхівка внизу, а початок виявиться вгорі. Потім блюдо перевернемо і ву а ля. Отримаємо дуже красиве і смачне частування.
Інгредієнти:
- 3-4 шт. картопля
- лосось слабосоленої
- оселедець
- 1 шт. морква
- 1-2 шт. буряк
- 4 шт. яйця
- 1 гол. цибуля
- сіль за смаком
- 20 р. желатин
- майонез
Спосіб приготування:
Продукти заздалегідь відварюємо і остуджуємо. Потім очищаємо перетираємо на крупній тертці.
Лук очищаємо і шаткуємо маленькими кубиками.
Рибу очищаємо, прибираємо з неї все зайве (залишаємо тільки філе) і режим маленькими шматочками.
Кількість желатину і майонезу повинно бути порівну (на приклад по 250 мл). Желатин розвести по інструкції. Потім розігріємо в мікрохвильовці і додамо в майонез. І отриманим соусом будемо промащувати кожен ряд закуски.
Беремо будь-яку форму (у даному випадку – силіконова). І починаємо формувати наше частування пошарово.
Перший та наступні ряди: червона рибка, оселедець, соус, цибулю, картоплю, яйця, морква, буряк.
Потім відправляємо наше частування в холодильник на кілька годин (не менше 4х). Потім дістаємо і перевертаємо на плоске блюдо. От і все. Прикрашати можна на ваш смак. І приємного апетиту.