Рецепти салату «Оселедець під шубою» з червоною рибою

Салат «Шуба з червоною рибою і сиром»

В цьому смачному рецепті присутній сир. І він в поєднанні з копченою рибкою додасть страві новий чарівний смак.

Інгредієнти:

  • 200 р. лосось копчений
  • 1 гол. цибуля ріпчаста
  • 3-4 шт. картопля
  • 500 р. буряк
  • 3-4 шт. морква
  • 5 шт. яйце куряче
  • майонез і сіль за смаком
  • 150 р. сиру

Спосіб приготування:

Відварюємо овочі та яйця до готовності. Очищаємо і подрібнюємо. Яйця і сир на дрібній тертці. Морква, картопля і буряк на крупній. Цибулю шаткуємо маленькими кубиками. Рибку невеликими шматочками. Коли все підготували, збираємо частування і викладаємо рівними шарами і кожен ряд промазуємо соусом (крім риби).

Першим – лосось, цибуля, соус, картоплю, злегка присаливаем, яйця, морква, буряк, сир.

Прикрашаємо зеленню і ягоди (журавлина, червона смородина). І частування готово. Поставимо в холодильник на кілька годин. І приємного апетиту!