Рецепти салату «Оселедець під шубою» з червоною рибою

«Царська шуба» — рулет з ікрою та червоною рибою

Виглядає на столі таке частування просто шикарно. Виходить дуже смачним і з’їдається в одну мить. А для будь-якої господині це найвища похвала, значить вона не даремно клопотала.

Інгредієнти:

  • 200 г слабосоленої сьомги
  • 2-3 моркви
  • 2-3 картоплі
  • 3 яйця
  • червона ікра
  • майонез і зелень за смаком

Спосіб приготування:

Відварюємо заздалегідь овочі та яйця. Чистимо і подрібнюємо. Моркву на дрібній, а інші продукти на крупній тертці. Потім починаємо формувати наше частування. Для цього нам знадобиться фольга (харчова плівка).
На неї викладаємо рівним шарами компоненти і змащуємо кожен ряд майонезом.

  • Перший шар-морква, злегка підсолимо, далі соус;
  • Другим шаром – йде картопля, перчимо і солимо за смаком;
  • Третій – яйця;
  • Четвертий – ближче до центру поміщаємо шматочки сьомги і поряд смужку зелені;

І не забуваємо основне правило – кожен наступний шар повинен бути трохи менше попереднього.

Піднімаємо краї фольги і при її допомозі з’єднуємо наше частування. Злегка притискаємо, ущільнюємо і таким чином формуємо рулет.

Поміщаємо його в холодильник на кілька годин, щоб наше блюдо просочилося і подружилось з один одним. При подачі на стіл прикрашаємо. По краях наносимо тонкі смужки соусу, червоною ікрою і зеленню з зеленими огірками. Приємного апетиту!