«Царська шуба» — рулет з ікрою та червоною рибою
Виглядає на столі таке частування просто шикарно. Виходить дуже смачним і з’їдається в одну мить. А для будь-якої господині це найвища похвала, значить вона не даремно клопотала.
Інгредієнти:
- 200 г слабосоленої сьомги
- 2-3 моркви
- 2-3 картоплі
- 3 яйця
- червона ікра
- майонез і зелень за смаком
Спосіб приготування:
Відварюємо заздалегідь овочі та яйця. Чистимо і подрібнюємо. Моркву на дрібній, а інші продукти на крупній тертці. Потім починаємо формувати наше частування. Для цього нам знадобиться фольга (харчова плівка).
На неї викладаємо рівним шарами компоненти і змащуємо кожен ряд майонезом.
- Перший шар-морква, злегка підсолимо, далі соус;
- Другим шаром – йде картопля, перчимо і солимо за смаком;
- Третій – яйця;
- Четвертий – ближче до центру поміщаємо шматочки сьомги і поряд смужку зелені;
І не забуваємо основне правило – кожен наступний шар повинен бути трохи менше попереднього.
Піднімаємо краї фольги і при її допомозі з’єднуємо наше частування. Злегка притискаємо, ущільнюємо і таким чином формуємо рулет.
Поміщаємо його в холодильник на кілька годин, щоб наше блюдо просочилося і подружилось з один одним. При подачі на стіл прикрашаємо. По краях наносимо тонкі смужки соусу, червоною ікрою і зеленню з зеленими огірками. Приємного апетиту!