Рецепти салату «Оселедець під шубою» з червоною рибою

Шуба з червоною рибою і авокадо

Така закуска дуже порадує гостей і не тільки. Робиться дуже легко і швидко. А вона виходить дуже смачною. А заморські продукти додають пікантності. Будемо готувати частування шарами і промащувати соусом. Сподіваюся вам сподобається.

Інгредієнти:

  • 2-3 шт. картопля
  • 2-3 шт. морква
  • 4-5 шт. яйця
  • 1 шт. авокадо
  • 1 б. маслини консервовані
  • 250-300 р. риба червона (філе копченої сьомги)
  • 100 р. ікра червона
  • майонез за смаком
  • сіль, перець (за бажанням)

Спосіб приготування:

Овочі та яйця миємо й відварюємо до готовності. Потім картоплю і моркву чистимо й ріжемо овочерізкою. Яйця на жовтки відділяємо білки. І також подрібнюємо на дрібній тертці.

Авокадо нарізаємо на маленькі шматочки. Маслини – кільцями. Рибку очищаємо від шкірки і шаткуємо кубиками. І починаємо збирати частування. Беремо кулінарне і встановлюємо на плоске блюдо. Але можна це зробити в салатнику. Викладати будемо шарами і кожен ряд промазуємо майонезом (крім сьомги). Всі продукти рівномірно розподіляємо по поверхні, намагаючись добре їх ущільнювати.

-картопля; морква; маслини; авокадо; риба; жовтки; білки і соус.

Готову страву прибираємо в холодильник на кілька годин. Перед подачею прикрашаємо ікрою, маслинами і зеленню.

Але це вже на ваш вибір. І приємного апетиту.