Шуба з червоною рибою і авокадо
Така закуска дуже порадує гостей і не тільки. Робиться дуже легко і швидко. А вона виходить дуже смачною. А заморські продукти додають пікантності. Будемо готувати частування шарами і промащувати соусом. Сподіваюся вам сподобається.
Інгредієнти:
- 2-3 шт. картопля
- 2-3 шт. морква
- 4-5 шт. яйця
- 1 шт. авокадо
- 1 б. маслини консервовані
- 250-300 р. риба червона (філе копченої сьомги)
- 100 р. ікра червона
- майонез за смаком
- сіль, перець (за бажанням)
Спосіб приготування:
Овочі та яйця миємо й відварюємо до готовності. Потім картоплю і моркву чистимо й ріжемо овочерізкою. Яйця на жовтки відділяємо білки. І також подрібнюємо на дрібній тертці.
Авокадо нарізаємо на маленькі шматочки. Маслини – кільцями. Рибку очищаємо від шкірки і шаткуємо кубиками. І починаємо збирати частування. Беремо кулінарне і встановлюємо на плоске блюдо. Але можна це зробити в салатнику. Викладати будемо шарами і кожен ряд промазуємо майонезом (крім сьомги). Всі продукти рівномірно розподіляємо по поверхні, намагаючись добре їх ущільнювати.
-картопля; морква; маслини; авокадо; риба; жовтки; білки і соус.
Готову страву прибираємо в холодильник на кілька годин. Перед подачею прикрашаємо ікрою, маслинами і зеленню.
Але це вже на ваш вибір. І приємного апетиту.