Салати з червоною рибою – дуже смачні рецепти

«Ситий боцман» з червоною рибою і кальмарами, прикрашений креветками

Закуска з морепродуктів готується легко і швидко. А виходить дуже смачною, ніжною і дуже корисною.

Інгредієнти:

  • 150 р. форель (сьомга, горбушу)
  • 2-3 тушки кальмари
  • 60 р. сир твердих сортів
  • 2 шт. варених яєць
  • 2 ст. л. майонезу
  • 5-6 шт. креветок для прикраси

Спосіб приготування:

Варимо до готовності яйця, остуджуємо і подрібнюємо на крупній тертці. Сир натираємо на середній. Рибу очищаємо і шаткуємо маленькими шматочками.

Очищаємо і відварюємо кальмари (не більше 3-4 хвилин). Опускаємо в киплячу підсолену воду (можна додати в бульйон кріп (сухий або свіжий).

Потім нарізаємо їх соломкою. Додаємо в них майонез, перець за смаком і перемішуємо.

Також чинимо і з креветками.

Беремо кулінарне кільце і ставимо його на плоску тарілку. Також ще нарізаємо із щільного файлу смужку. Поміщаємо його в кільце для підстраховки, щоб наша заготовка не розсипалася при знятті кола.

І починаємо збирати нашу страву шарами добре розподіляємо по поверхні:

Перший та наступні ряди: форель, майонез, яйця, кальмари, сир. Прикрашає кожен на свій смак. У цьому рецепті креветки (варені).

Соусом промазуємо кожен шар (крім сиру), але це на любителя. Даємо нашому частування настоятися в холодильнику на менш 1 години. Потім знімаємо кола. Кількість продуктів можна збільшувати на ваш смак. І приємного апетиту!

Сподіваюся вам сподобаються рецепти. І ви виберете собі найулюбленіший.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *