Салати з червоною рибою – дуже смачні рецепти

Салат з червоною рибою з крабовими паличками

Дуже незвичайний рецепт! Готувати закусочний тортик дуже просто. Як коржів будемо використовувати розгорнуті крабові палички.

Інгредієнти:

  • 100 р. червона риба
  • 4 шт. яйця
  • 400 г крабові палички
  • 150 г рис відварний
  • 4 шт. огірки малосольні
  • майонез — за смаком

Спосіб приготування:

Рис і яйця відварюємо до готовності. Потім яйця і огірки подрібнюємо на тертці.

Палички розморожуємо і знімаємо плівку. Потім їх розкручуємо. Рибу очищаємо і нарізаємо на шматочки (кісточки видаляємо).

Далі в зручну чашу висипаємо рис та інші підготовлені продукти. Додаємо туди ж майонез, і все добре перемішуємо.

Далі беремо, розкручені листи паличок викладаємо їх на плоску тарілку з нахлестом один на одного ярусами.

Зверху на них намазуємо нашу заготовку по всій поверхні і так робимо, до тих пір, поки не закінчиться суміш.

Верхівку промазуємо майонезом. Потім порційно розрізаємо і прикрашаємо на свій смак.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *