Салат з червоною рибою з крабовими паличками
Дуже незвичайний рецепт! Готувати закусочний тортик дуже просто. Як коржів будемо використовувати розгорнуті крабові палички.
Інгредієнти:
- 100 р. червона риба
- 4 шт. яйця
- 400 г крабові палички
- 150 г рис відварний
- 4 шт. огірки малосольні
- майонез — за смаком
Спосіб приготування:
Рис і яйця відварюємо до готовності. Потім яйця і огірки подрібнюємо на тертці.
Палички розморожуємо і знімаємо плівку. Потім їх розкручуємо. Рибу очищаємо і нарізаємо на шматочки (кісточки видаляємо).
Далі в зручну чашу висипаємо рис та інші підготовлені продукти. Додаємо туди ж майонез, і все добре перемішуємо.
Далі беремо, розкручені листи паличок викладаємо їх на плоску тарілку з нахлестом один на одного ярусами.
Зверху на них намазуємо нашу заготовку по всій поверхні і так робимо, до тих пір, поки не закінчиться суміш.
Верхівку промазуємо майонезом. Потім порційно розрізаємо і прикрашаємо на свій смак.
Приємного апетиту!