Салати з червоною рибою – дуже смачні рецепти

Салат «Роли» з червоною рибою і огірком

Хто сказав, що шари повинні бути горизонтально? Ми розташуємо їх по колу. Зовні закуска нагадує роли. Цікаво, яким вона вийде на смак? Спробуємо!

Інгредієнти:

  • 2 шт. морква
  • 3 шт. картопля
  • 3 шт. яйця
  • 1 шт. огірок
  • 200 р. червона риба (горбуша, сьомга, форель)
  • 1 пучок кріп
  • 2-3 ст. л. червона ікра
  • майонез, сіль за смаком

Спосіб приготування:

Овочі миємо, відварюємо до готовності. І подрібнюємо їх на дрібній тертці. Горбушу очищаємо і теж ріжемо маленькими шматочками. Огірок – тонкими смужками.
На рівній поверхні розкладаємо лист фольги. І на ньому будемо збирати шарами нашу закуску. І пам’ятайте – кожен наступний шар повинен бути трохи менше за розміром попереднього.

Шари: -морква (формуємо по всій площі рівний прямокутник), майонез, картопля, яйця, соус, зелень, смужку з шматочків горбуші і поряд розкладаємо огірки.

І приступаємо до скручування нашого ролу. Беремося за краї паперу і акуратно не поспішаємо загортаємо закуску. Притискаємо, ущільнюємо. І у нас вийшла ось така рибна ковбаска.

Закриваємо боки і прибираємо в холодильник на 2 години. Перед вживанням ріжемо на порційні шматочки.

Викладаємо в блюдо і прикрашаємо ікрою. Приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *