Салат «Роли» з червоною рибою і огірком
Хто сказав, що шари повинні бути горизонтально? Ми розташуємо їх по колу. Зовні закуска нагадує роли. Цікаво, яким вона вийде на смак? Спробуємо!
Інгредієнти:
- 2 шт. морква
- 3 шт. картопля
- 3 шт. яйця
- 1 шт. огірок
- 200 р. червона риба (горбуша, сьомга, форель)
- 1 пучок кріп
- 2-3 ст. л. червона ікра
- майонез, сіль за смаком
Спосіб приготування:
Овочі миємо, відварюємо до готовності. І подрібнюємо їх на дрібній тертці. Горбушу очищаємо і теж ріжемо маленькими шматочками. Огірок – тонкими смужками.
На рівній поверхні розкладаємо лист фольги. І на ньому будемо збирати шарами нашу закуску. І пам’ятайте – кожен наступний шар повинен бути трохи менше за розміром попереднього.
Шари: -морква (формуємо по всій площі рівний прямокутник), майонез, картопля, яйця, соус, зелень, смужку з шматочків горбуші і поряд розкладаємо огірки.
І приступаємо до скручування нашого ролу. Беремося за краї паперу і акуратно не поспішаємо загортаємо закуску. Притискаємо, ущільнюємо. І у нас вийшла ось така рибна ковбаска.
Закриваємо боки і прибираємо в холодильник на 2 години. Перед вживанням ріжемо на порційні шматочки.
Викладаємо в блюдо і прикрашаємо ікрою. Приємного апетиту.