Салат із солоною червоною рибою, помідорами і сиром
Блюдо виходить дуже свіжим і легким! Готується без майонезу ( що не мало важливо для тих, хто стежить за фігурою).
Інгредієнти:
- червона риба
- листя салату
- сир рікотта
- помідори
- сіль
- оливкова олія
- бальзамін
Спосіб приготування:
Продукти миємо, обсушуємо на паперовому рушнику. Морепродукт ріжемо тоненькими пластинами, сир і помідори кільцями.
Беремо кулінарне кільце, поміщаємо його на плоскій тарілці. І починаємо збирати частування.
Листя салату, слайсы рибки, листя, кільця сиру, кружечки помідорів;
Всі намагаємося по можливості ущільнити. Потім солимо. Зверху додаємо оливкову олію і бальзамін. Знімаємо кільце. І приємного апетиту!
«Царський» салат-торт з червоною рибою та ікрою
Ніжний, неймовірний, дивовижний, королівський , царський ці епітети як не можна краще підходять до незвичайного закусочного тотику!
Інгредієнти:
- 800 р. картопля варена
- 7 шт. варені яйця
- 2-3 шт. огірки свіжі
- 200-300 р. червона риба (сьомга)
- сир Філадельфія
- майонез;
Для прикраси:
- 50 р. червона ікра
- лимон;
- зелень кропу.
Спосіб приготування:
Відварену заздалегідь картоплю очищаємо і натираємо на крупній тертці. Яйця також подрібнюємо. Додаємо до них майонез і перемішуємо. Огірки очищаємо від шкіри. Ріжемо їх кубиками, кидаємо в них ложку соусу і добре перевертаємо.
Семгуу очищаємо і нарізаємо на невеликі смужки і одразу видаляємо з них кісточки).
Форму для закуски вистилаємо харчовою плівкою.
- рівним щільним шаром покриваємо дно і стінки тари картоплею;
- злегка змащуємо майонезом;
І важливо: трохи залишаємо цього овоча ще для одного шару. - рівномірно викладаємо яйця, по центру залишаємо невелике поглиблення;
- огірки;
- риба;
- закриваємо картоплею;
Заготівлю злегка притискаємо руками і закриваємо плівкою. І ставимо в холодильник на кілька годин. Після закінчення часу. Дістаємо наше частування. Знімаємо плівку і перевертаємо на плоске блюдо.
Змащуємо сиром Філадельфія. Прикрашаємо лимоном, ікрою і зеленню.
Приємного апетиту.