Салати з червоною рибою – дуже смачні рецепти

Дуже смачний салат з авокадо і червоною рибою

Закуска виходить дуже смачною і добре виглядає на святковому столі. А екзотичний фрукт додає пікантну нотку у поєднанні сирів і рибки.

Інгредієнти:

  • 0,5 склянки рис
  • 2 шт. авокадо
  • 100-150 г сьомги (філе)
  • 200 р. сиру твердих сортів
  • 1 б. сир Філадельфія
  • ¼ Ч. л. солі
  • ¼ С. л. цукру
  • 25 мл. винний оцет
  • Чорний перець щіпка

Спосіб приготування:

Миємо та очищаємо фрукт як картоплю і ріжемо на маленькі кубики.

Рис відварюємо до готовності, перекладаємо в чашку і остуджуємо. Далі беремо оцет і висипаємо в нього цукор. Добре перемішуємо до повного розчинення солодощі. І виливаємо суміш у миску до зернової культури. Таким чином ми додамо рісу особливий присмак.

Сир твердий натираємо на дрібній тертці.

З сьомги знімаємо шкірку і подрібнюємо на шматочки (якщо трапляються кістки – видаляємо).

Сир Філадельфія – розминаємо і поміщаємо в кулінарний мішок. Відрізаємо кінчик з пакета. І будемо вміст мішка використовувати як соус.

Потім беремо кулінарне кільце і встановлюємо його на плоске блюдо. І збираємо наше частування шарами і намагаємося по можливості добре ущільнювати.

Кожний ряд будемо промащувати м’яким сиром по всій поверхні:

 

  • сьомга,
  • рис, посипаємо сіллю і перцем
  • авокадо
  • рис
  • сьомга
  • подрібнений сир

 

Даємо нашому частування настоятися 1-2 години в холодильнику. І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *