Дуже смачний салат з авокадо і червоною рибою
Закуска виходить дуже смачною і добре виглядає на святковому столі. А екзотичний фрукт додає пікантну нотку у поєднанні сирів і рибки.
Інгредієнти:
- 0,5 склянки рис
- 2 шт. авокадо
- 100-150 г сьомги (філе)
- 200 р. сиру твердих сортів
- 1 б. сир Філадельфія
- ¼ Ч. л. солі
- ¼ С. л. цукру
- 25 мл. винний оцет
- Чорний перець щіпка
Спосіб приготування:
Миємо та очищаємо фрукт як картоплю і ріжемо на маленькі кубики.
Рис відварюємо до готовності, перекладаємо в чашку і остуджуємо. Далі беремо оцет і висипаємо в нього цукор. Добре перемішуємо до повного розчинення солодощі. І виливаємо суміш у миску до зернової культури. Таким чином ми додамо рісу особливий присмак.
Сир твердий натираємо на дрібній тертці.
З сьомги знімаємо шкірку і подрібнюємо на шматочки (якщо трапляються кістки – видаляємо).
Сир Філадельфія – розминаємо і поміщаємо в кулінарний мішок. Відрізаємо кінчик з пакета. І будемо вміст мішка використовувати як соус.
Потім беремо кулінарне кільце і встановлюємо його на плоске блюдо. І збираємо наше частування шарами і намагаємося по можливості добре ущільнювати.
Кожний ряд будемо промащувати м’яким сиром по всій поверхні:
- сьомга,
- рис, посипаємо сіллю і перцем
- авокадо
- рис
- сьомга
- подрібнений сир
Даємо нашому частування настоятися 1-2 години в холодильнику. І приємного апетиту.