Салати з червоною рибою – дуже смачні рецепти

Листковий «Флагман»: з помідорами, сиром і яйцем

Швидкий у приготуванні і з’їдаються без залишку, цей чудовий салат не даремно називається — Флагман. Він стане головним на Вашому столі!

Інгредієнти:

  • 250 гр. слабосоленої риби сімейства лососевих (форель, сьомга та ін)
  • 4 яйця
  • 2 помідори
  • 150 гр сиру твердих сортів (не дуже гострий)
  • 100 – 150 мл майонезу

Приготування:

Яйця відварюємо «круто» — 10 хв. А після охолодження, відділити білки від жовтків.

Почнемо подрібнювати складові. Так як готувати будемо шарами — намагайтеся не змішувати продукти.

  • Жовтки розминаємо виделкою.
  • Сир і яєчні білки натремо на тертці.
  • Томати і сьомгу ріжемо кубиками.

Тепер почнемо збирати частування, дотримуючись чередность шарів:

 

  • сьомга
  • яєчні жовтки
  • помідори
  • сир
  • майонез
  • яєчний білки

 

Прикрасити можна рубаним зеленим луком!

Щоб блюдо стало смачнішим, а складові подружилися поставте блюдо на деякий час в холодильник.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *