Листковий «Флагман»: з помідорами, сиром і яйцем
Швидкий у приготуванні і з’їдаються без залишку, цей чудовий салат не даремно називається — Флагман. Він стане головним на Вашому столі!
Інгредієнти:
- 250 гр. слабосоленої риби сімейства лососевих (форель, сьомга та ін)
- 4 яйця
- 2 помідори
- 150 гр сиру твердих сортів (не дуже гострий)
- 100 – 150 мл майонезу
Приготування:
Яйця відварюємо «круто» — 10 хв. А після охолодження, відділити білки від жовтків.
Почнемо подрібнювати складові. Так як готувати будемо шарами — намагайтеся не змішувати продукти.
- Жовтки розминаємо виделкою.
- Сир і яєчні білки натремо на тертці.
- Томати і сьомгу ріжемо кубиками.
Тепер почнемо збирати частування, дотримуючись чередность шарів:
- сьомга
- яєчні жовтки
- помідори
- сир
- майонез
- яєчний білки
Прикрасити можна рубаним зеленим луком!
Щоб блюдо стало смачнішим, а складові подружилися поставте блюдо на деякий час в холодильник.
Приємного апетиту!