Крабовий салат – класичні рецепти з крабовими паличками і кукурудзою

Салат з крабовими паличками і морквою по-корейськи

У цьому рецепті надає надає пікантний смак корейська морква. Блюдо виходить дуже смачним і ситним.

Інгредієнти:

  • 1 уп. крабових паличок
  • 150-200 р. морква корейська
  • 3 яйця (курячі)
  • 1/2 банки кукурудзи
  • 1 шт. огірок свіжий
  • майонез, сіль, перець чорний за смаком

Спосіб приготування:

Відварюємо в круту яйця. Остуджуємо і очищаємо від шкаралупи. Нарізаємо їх кубиками. Крабові звільняємо від плівки і подрібнюємо невеликими шматочками.

Також чинимо з зеленими овочами. Всі підготовлені продукти висипаємо в зручну миску.

Відкриваємо кукурудзу, зливаємо рідину і перекладаємо її до решти продуктів.

Додаємо корейську моркву до овочів. Все перемішуємо. Заправляємо заготівлю майонезом. Пробуємо на сіль. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту.