Салат з крабовими паличками і морквою по-корейськи
У цьому рецепті надає надає пікантний смак корейська морква. Блюдо виходить дуже смачним і ситним.
Інгредієнти:
- 1 уп. крабових паличок
- 150-200 р. морква корейська
- 3 яйця (курячі)
- 1/2 банки кукурудзи
- 1 шт. огірок свіжий
- майонез, сіль, перець чорний за смаком
Спосіб приготування:
Відварюємо в круту яйця. Остуджуємо і очищаємо від шкаралупи. Нарізаємо їх кубиками. Крабові звільняємо від плівки і подрібнюємо невеликими шматочками.
Також чинимо з зеленими овочами. Всі підготовлені продукти висипаємо в зручну миску.
Відкриваємо кукурудзу, зливаємо рідину і перекладаємо її до решти продуктів.
Додаємо корейську моркву до овочів. Все перемішуємо. Заправляємо заготівлю майонезом. Пробуємо на сіль. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту.