Крабовий салат – класичні рецепти з крабовими паличками і кукурудзою

Крабовий салат з кукурудзою і пекінською капустою

У цьому рецепті додається пекінська капуста, але можна замінити на білокачанну. Результат передбачуваний — дуже смачно. Робиться закуска просто і швидко.

Інгредієнти:

  • 200 р. пекінська капуста (або білокачанна капуста)
  • 200 г крабові палички
  • 3 шт. яйця курячі
  • 1 б. кукурудза консервована —
  • 2-3 ст. майонезу або сметани
  • сіль, перець — за смаком

Спосіб приготування:

Нам знадобиться зручний чаша, в якій будемо готувати нашу закуску. Потім яйця ми відварюємо до готовності, очищаємо і ріжемо на маленькі кубики. Палички розморожуємо і також подрібнюємо.

Капусту попередньо потримаємо її в підсоленій воді хвилин 15. Потім промиємо кожен аркуш під проточною водою. І тільки після цих маніпуляцій нашинкуем її маленьким смужками.

З кукурудзи виливаємо рідина. Всі продукти висипаємо в приготовлену миску. Додаємо в суміш соус, сіль, перець за смаком. Перемішуємо вміст. Потім перекладаємо в красиве блюдо (або в кільце). Прикрашаємо свіжою зеленню. Приємного апетиту!