Крабовий салат з кукурудзою і пекінською капустою
У цьому рецепті додається пекінська капуста, але можна замінити на білокачанну. Результат передбачуваний — дуже смачно. Робиться закуска просто і швидко.
Інгредієнти:
- 200 р. пекінська капуста (або білокачанна капуста)
- 200 г крабові палички
- 3 шт. яйця курячі
- 1 б. кукурудза консервована —
- 2-3 ст. майонезу або сметани
- сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування:
Нам знадобиться зручний чаша, в якій будемо готувати нашу закуску. Потім яйця ми відварюємо до готовності, очищаємо і ріжемо на маленькі кубики. Палички розморожуємо і також подрібнюємо.
Капусту попередньо потримаємо її в підсоленій воді хвилин 15. Потім промиємо кожен аркуш під проточною водою. І тільки після цих маніпуляцій нашинкуем її маленьким смужками.
З кукурудзи виливаємо рідина. Всі продукти висипаємо в приготовлену миску. Додаємо в суміш соус, сіль, перець за смаком. Перемішуємо вміст. Потім перекладаємо в красиве блюдо (або в кільце). Прикрашаємо свіжою зеленню. Приємного апетиту!