Олів’є з крабовими паличками
З крабовими паличками поєднуються практично всі продукти. У цьому рецепті присутній плавлений сир, огірки свіжі. Виходить дуже смачно і просто і підійде на святковий стіл. У кожній родині існує безліч — дні народження, ювілеї і т. д.
Інгредієнти:
- крабові палички
- плавлений сир
- яйця варені
- огірки
- 1 б. кукурудзи
- зелень (цибулі, кропу)
- майонез
- сіль, перець
Спосіб приготування:
Промиємо овочі. Заздалегідь відваримо яйця. Далі нарізаємо їх не великими шматочками. Також чинимо з паличками, зеленцями.
Висипаємо всі підготовлені і подрібнені продукти в зручну чашу. Солимо, перчимо за смаком.
Трьом на крупній тертці сир. Щоб легше це зробити, можна покласти його на годину в морозилку. Закидаємо його в суміш. Додаємо майонез або сметану. Всі компоненти перемішуємо.
Потім за бажанням, сформуємо частування в порційному кільці. Це буде виглядати дуже красиво. Беремо плоску тарілку. Ставимо на неї форму. У неї будемо закладати ложкою масу. Не забуваємо злегка ущільнювати її, щоб при знятті обруча частування не розвалилося. Зверху прикрашаємо дрібно посіченою зеленню.