Салат Вікторія з крабовими паличками
Частування викладено в широких склянках, але можна це блюдо формувати в кулінарному кільці або подавати в мисці. Готується легко і швидко. Виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
- крабові палички
- курячі яйця
- мариновані гриби
- консервована кукурудза
- майонез
Спосіб приготування:
Зваримо яйця в круту (10-12 хвилин після закипання). Потім їх остудимо під краном. Очистимо і відокремимо жовтки від білків. Жовтки натираємо на дрібній тертці. Білки нарізаємо дрібними кубиками. Далі подрібнюємо мариновані гриби (печериці).
Палички розморожуємо, очищаємо і дрібними кубиками нарізаємо.
Одну паличку залишимо для прикраси страви. Кукурудзу відкриваємо, зливаємо з не рідина. Далі формуємо закуску шарами. Кожен шар, окрім жовтків змащуємо майонезом.
1 шар — білки;
2 шар — гриби;
3 шар — палички;
4 шар — кукурудза;
5 шар — кукурудза;
6 шар — жовтки;
Прикрашаємо за бажанням. Даємо частування настоятися не менше 1 години. Приємного апетиту.