Крабовий салат – класичні рецепти з крабовими паличками і кукурудзою

Салат Вікторія з крабовими паличками

Частування викладено в широких склянках, але можна це блюдо формувати в кулінарному кільці або подавати в мисці. Готується легко і швидко. Виходить дуже смачно.

Інгредієнти:

  • крабові палички
  • курячі яйця
  • мариновані гриби
  • консервована кукурудза
  • майонез

Спосіб приготування:

Зваримо яйця в круту (10-12 хвилин після закипання). Потім їх остудимо під краном. Очистимо і відокремимо жовтки від білків. Жовтки натираємо на дрібній тертці. Білки нарізаємо дрібними кубиками. Далі подрібнюємо мариновані гриби (печериці).

Палички розморожуємо, очищаємо і дрібними кубиками нарізаємо.

Одну паличку залишимо для прикраси страви. Кукурудзу відкриваємо, зливаємо з не рідина. Далі формуємо закуску шарами. Кожен шар, окрім жовтків змащуємо майонезом.

1 шар — білки;

2 шар — гриби;

3 шар — палички;

4 шар — кукурудза;

5 шар — кукурудза;

6 шар — жовтки;

Прикрашаємо за бажанням. Даємо частування настоятися не менше 1 години. Приємного апетиту.