Ціла курка в апельсиновому маринаді
Цей варіант апельсином. Робиться легко і просто, виходить красиво, з приємним присмаком і дуже ароматним.
Інгредієнти:
- тушка бройлера
- апельсини
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- лавровий лист
Спосіб приготування:
Дичину перевіряємо і можна на газу злегка обпалити, якщо є в цьому необхідність. Потім чистимо ножем і промиваємо. З фруктів вичавлюємо сік. І за допомогою шприца нашпиговываем їм нашу тушку.
Потім натираємо її спеціями та олією. Можна нафарширувати курочку часточками апельсина. Даємо настоятися 20-30 хвилин в теплому місці.
І відправляємо запікатися в розігрітій духовці до 180-200 °С на 100-120 хвилин. Курка, запечена в духовці в апельсиновому соку виходить дуже м’якою, соковитою і смачною з хрусткою скоринкою.