Курка в духовці цілком – найсмачніші рецепти

Ціла курка в апельсиновому маринаді

Цей варіант апельсином. Робиться легко і просто, виходить красиво, з приємним присмаком і дуже ароматним.

Інгредієнти:

  • тушка бройлера
  • апельсини
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • лавровий лист

Спосіб приготування:

Дичину перевіряємо і можна на газу злегка обпалити, якщо є в цьому необхідність. Потім чистимо ножем і промиваємо. З фруктів вичавлюємо сік. І за допомогою шприца нашпиговываем їм нашу тушку.

Потім натираємо її спеціями та олією. Можна нафарширувати курочку часточками апельсина. Даємо настоятися 20-30 хвилин в теплому місці.

І відправляємо запікатися в розігрітій духовці до 180-200 °С на 100-120 хвилин. Курка, запечена в духовці в апельсиновому соку виходить дуже м’якою, соковитою і смачною з хрусткою скоринкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *