Як запекти курку в фользі цілком
В тому варіанті будемо використовувати фольгу. Бройлера будемо запікати з картоплею. Таким чином, ми економимо час для приготування сімейного вечері. Або коли немає часу, а гості на порозі.
Інгредієнти:
- тушка курчати
- приправа (будь-які)
- сіль за смаком
- 2-3 шт. ківі (не обов’язково)
- 3-4 картоплі
- 2-3 моркви
- 2 головки цибулі
- 2 зуб. часнику
- 2-3 ст. л. ростить. масло
Спосіб приготування:
М’ясо птиці миємо, обсушуємо паперовими рушниками. Потім натираємо улюбленими спеціями, сіллю. В середину тушки покладемо шматочки ківі. І залишаємо маринуватися.
Картоплю і моркву чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Лук очищаємо. Беремо зручну чашу і складаємо овочі в неї. Потім солимо, перчимо, посипаємо приправами (на ваш смак) і додаємо масло. І все добре перемішуємо. Потім беремо форму, в якій будемо запікати, і обмазуємо її рослинним маслом. Викладаємо в неї тушку і овочеву суміш. Закриваємо гарненько заготівлю фольгою.
І відправляємо страву в розігріту духовку на 1 годину. Смажимо, при температурі 180 °С до готовності. Потім знімемо фольгу. І ще будемо запікати 10-15 хвилин для одержання рум’яної скоринки. І приємного апетиту.