Курка в духовці цілком – найсмачніші рецепти

Як запекти курку в фользі цілком

В тому варіанті будемо використовувати фольгу. Бройлера будемо запікати з картоплею. Таким чином, ми економимо час для приготування сімейного вечері. Або коли немає часу, а гості на порозі.

Інгредієнти:

  • тушка курчати
  • приправа (будь-які)
  • сіль за смаком
  • 2-3 шт. ківі (не обов’язково)
  • 3-4 картоплі
  • 2-3 моркви
  • 2 головки цибулі
  • 2 зуб. часнику
  • 2-3 ст. л. ростить. масло

Спосіб приготування:

М’ясо птиці миємо, обсушуємо паперовими рушниками. Потім натираємо улюбленими спеціями, сіллю. В середину тушки покладемо шматочки ківі. І залишаємо маринуватися.

Картоплю і моркву чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Лук очищаємо. Беремо зручну чашу і складаємо овочі в неї. Потім солимо, перчимо, посипаємо приправами (на ваш смак) і додаємо масло. І все добре перемішуємо. Потім беремо форму, в якій будемо запікати, і обмазуємо її рослинним маслом. Викладаємо в неї тушку і овочеву суміш. Закриваємо гарненько заготівлю фольгою.

І відправляємо страву в розігріту духовку на 1 годину. Смажимо, при температурі 180 °С до готовності. Потім знімемо фольгу. І ще будемо запікати 10-15 хвилин для одержання рум’яної скоринки. І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *