Курка в духовці цілком – найсмачніші рецепти

Курка з картоплею в рукаві для запікання

Курка, запечена з картоплею в рукаві, просто бомба. І головне все просто і швидко.

Інгредієнти:

  • курка
  • картопля
  • морква
  • лавровий лист
  • базилік (сушений)
  • паприка
  • чорний мелений перець
  • 1-2 ч. л. соєвого соусу

маринад:

  • часник
  • 1-2 ч. л. соєвий соус
  • 1 ч. л. бальзамічний оцет
  • сіль, перець за смаком
  • приправа для м’яса (можна будь-на ваш смак)
  • рослинна олія

Спосіб приготування:

Приготуємо соус. Для цього в невелику миску додамо всі компоненти за рецептом і перемішати їх. Потім цією сумішшю натремо чисту тушку. Закриємо готування харчовою плівкою і поставимо в холодне місце маринуватися (не менше 1-2 годин).

Беремося за овочі. Миємо, чистимо. Очищену картоплю розрізаємо на шматочки. Моркву, цибулю — півкільцями. І висипаємо їх у зручну ємність. До них додаємо лаврушку, базилік, соус і прянощі (вони вказані в рецепті).

Солити з обережністю.

Запікати будемо в рукаві. Пакет повинен бути із запасом, щоб вистачило місце для всього. Викладаємо в нього спочатку овочі, потім курочку.

Зав’язуємо його з двох сторін. І не забуваємо робити зверху на ньому проколи. Після цього відправляємо готування в розігріту духовку на 40-50 хвилин.

Готовність перевіряємо шпажкою (ножем)- сік повинен бути світлим. І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *