Курка в духовці цілком – найсмачніші рецепти

Курка на підставці в духовці цілком

Підставки бувають різні. У цьому рецепті ми використовували в цій якості ананас. Але якщо вас це не застаріває, візьміть традиційну. Все інше не змінюється.

Інгредієнти:

  • курка
  • ананас
  • сіль
  • перець
  • рослинна олія

Спосіб приготування:

З фрукта ми зробимо основу, на яку згодом усадим нашу птицю.

Для цього відрізаємо верхівку з листям і з боків шкірку. Низ не чіпаємо. Спорудження готово. Тепер водружаем тушку на тумбу. Збризкуємо її рослинним маслом. Солимо (1 ч. л. на 1 кг ваги). Перчимо за смаком. Закриваємо верхівкою ананаса верх птиці (листя можна зрізати).

Встановлюємо частування на піддон, заселений попередньо фольгою. І відправляємо страву в розігріту духовку на 60 хвилин. Смажити будемо при температурі 200-210 °С. Через 20 хвилин курочку обмазати соком. Готовність перевіряємо шпажкою (ножем, виделкою).

І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *